Asus R9 280X TOP Sorunlu mu ?

sibermrc

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Tekniker
Merhaba arkadaşlar. Bugün bu kartı aldım arkadaşlar. Tomb Raider Survivor oyununu Ultimate ayarlarda açtım oynarken ekranda siyah kareler belirli zamanlar çıkıyor. Bu arızalı anlamına mı gelir, yoksa sürücüyle ilgilimidir? Sürücü yeni CD kurulumu değil. Veya başka problem mi var ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim amacım forum sitelerinde Asus kral Asus en iyisi Asus yapar eder vb. şeyleri yazmanız. Aldım Asus'u almamın sebebi yorumlar kesinlikle değil markayı biliyorum kaliteli olduğunuda amacım bunun önüne geçmek . Diğer markaların satışlarını etkiliyorsunuz . Bu sorun ile birlikte Güvenilen markalarında sorun çıkarabileceğini göstermek .

Asus, abimin diz üstü ekranı altıya bölünmüştü garantisi biteli çok oldu sattı, abim sonra sonra Asus'a mail attı gönderin ücretsiz tamir edelim dediler.
Kusursuz diye bir şey yok MSI'da da sorun çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280X ekran kartına o psu yetmez. En az 600 watt 80+ kaliteli bir güç kaynağı lazım. Asus değilde başka bir marka R9 280X ekran kartıda takmış olsan yine sorun çıkardı.

R9 280X ekran kartına o psu yetmez. En az 600 watt 80+ kaliteli bir güç kaynağı lazım. Asus değilde başka bir marka R9 280X ekran kartıda takmış olsan yine sorun çıkardı.

Aynen sorun Psu'nun yetmemesinden kaynaklanıyor. Önerilen 750w Psu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…