ASUS R9 285 STRIX OC Edition vs ASUS R9 380 STRIX Gaming

mrtslmn123

Hectopat
Daha fazla  
ASUS R9 285 STRIX OC Edition 943 liraya çıkmış ve sadece Vatan Bilgisayar'da olması fiyat araştırma imkanını ortadan kaldırıyor. Bana bu videodaki ("3000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama") kasaya uygun ve sıgacak ekran kartı önerebilir misiniz? Aynı veya daha fazla performans olmasını istiyorum. Bütçe 800-950 arası. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Aynı sistemi toplayacağım tamamen. Tek fark ekran kartı olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Unutmadan, ASUS R9 380 STRIX Gaming kart da 1100 lira civarı. Sizce ne yapmam mantıklı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ASUS R9 285 STRIX OC Edition var gayet performanslı fakat satın aldığım zaman vatandan kampanya ile 670 TL'ye almıştım. Şuanda bulunduğu fiyat çok yüksek ve o kadar verilmesi gereksiz. R9 380 senin için doğru tercih olacaktır.

Bence R9 380 almanız daha mantıktlı.Çünkü hem daha yeni hemde ileriye dönük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…