sertan1o
Hectopat
Daha fazla
Alalı 3 ay oldu, ama 20 gün garantide 20 günde evin bir köşesinde bekledi. Daha önce aldığım fx 9590 arızalı çıkınca yani toplamda 1 ay kullanıldı
Ekranda hafiften dalgalanma oluyordu garantiye yolladım ancak boşuna yollamış meğerse çünkü Windows'tan kaynaklı bir problemmiş ama yine de adamlar bir iki parçayı değiştirmişler yapılan açıklamada. Ürün garanti belgesi fatura ve kutusuyla beraber gönderilecektir. Kutu içeriği eksiksizdir, alacak olanlara resim çekip yollayabilirim. Bu arada garantiden geldiğince garantiden dönüş belgesindeki açıklama kısmında : Üründe yapılan incelemeler sonrası arızalı olduğu anlaşılan direnç ve pvm değişti Test OK yazıyordu fakat ben ürünü sanalpazar üzerinden bir arkadaşa sattım. Bana VGA'da sorunsuz çalıştığını ancak HDMI takınca ekran çizgi çizgi oluyormuş driverı kurunca. Benim de test etme şansım olmadı. Bilgisayarın diğer parçalarını sattığımdan, yani alacak olan garantiye vermesi gerekecek. 1-2 gün içinde alıcı çıkmazsa garantiye vereceğim. Altta da ürünün linkini verdim.
Asus R9 290 DirectCU II O.C. 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Bana ulaşmak için profil sayfamdan Facebook hesabımın linkine ulaşabilirsiniz, mesaj atmanız yeterlidir.
İstediğim fiyat = 700 TL
Asus R9 290 DirectCU II O.C. 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Bana ulaşmak için profil sayfamdan Facebook hesabımın linkine ulaşabilirsiniz, mesaj atmanız yeterlidir.
İstediğim fiyat = 700 TL
Son düzenleyen: Moderatör: