Çözüldü Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD sorunu!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tcturgut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son günlerde canımı çok sıkan ve hiçbir şekilde çözüm bulamadığım bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim... Asus amd r9 380 4gb 256bıt ekran kartım var.ekran kartım görüntü bağdaştırıcı sonuyla kapanıyor veya donuyordu bende gpu yu GPU tweak programından takip ettim ve gördümki GPU sürekli olarak en yüksek hızlarda çaşıyor hangi modda olursa olsun (OC Mod-Gamıng Mod-Silent Mode) hatta manuel olarak tüm frekansları düşürsem bile durum değişmiyor sistemim aşağıdaki gibidir. BIOS dahil tüm yazılım ve sücüler günceldir. Ekran kartını farklı sistemlerde denediğimdede aynı hatayı aldım.iki ay sorunsuz kullandıktan sonra oldu. Şimdiden çok teşekkürler..

Asus P7H55/USB3 Intel H55 DDR3 LGA1156 Anakart
High Power Absolute 850W 13.5CM Fanlı Modüler, 80+ Verimli Power Supply
Intel Core i3 550 3.20 Ghz 4 Mb Cache LGA1156 İşlemci
Patriot Sector5 4GB (2X2GB) 1333Mhz DDR3 Gaming RAM
Hi-Level 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 Ram

Dosya Ekleri

• asus arıza.jpg
    229,5 KB · Görüntüleme: 578
Çözüm
Sistem AMD zen bekliyor...

AMD Radeon ayarlarını kaldırdım ekran kartım eski performansı ve kararlılığıyla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. AMD nasıl böyle sorunlu bir yazılım yapar aklım almıyor, perişan etti bizi...inşallah başkalarına da bu çözüm yardımcı olur. Özellikle performans sorunu yaşayanlar çok fazla. Söylediniz yazılımları kaldırırlarsa kesinlikle yüksek FPS alacaklardır...

AMD Radeon ekran ayarlarının kaldırılmasıyla sorun çözülmüştür...
Merhabalar, aynı ekran kartından bende de var. Driverlar güncel ancak genellikle oyun oynarken ekran donması, kararması oluyor. 10 sn kadar donuyor sonra tekrar açılıyor. Hatadan sonra Radeon Settings hata veriyor. Clientin bazı bölümleri siyah oluyor. Son olarak son günlerde ekran komple yeşil olmaya başladı. Restart etmeden düzelmiyor. Problemi yaşayan diğer kişi gibi AMD settingsi kaldırdım ama bir şey farketmedi. Tamirciye götürdüm ekran kartı değişmesi lazım dedi. Şu an bu ekran kartı bile 1700 lira civarında. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Sistem
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz
Motherboard Name Asus Z170-P

Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit
Ram 4 GB

Dosya Ekleri

• screen.png
    249,6 KB · Görüntüleme: 55

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…