ASUS Radeon Dual RX 5500 XT Gaming Evo OC 8 GB almayı düşünüyorum önerir misiniz? Performansı iyi mi 8 GB'lik başka iyi bir kart önerir misiniz? Bütçem maksimum 2500 TL. Bir de anakartım PCI Express 3.0 PCI Express 4.0'lük ekran kartında bir sıkıntı çıkar mı şimdiden teşekkür ederim.
O bütçe ile 5500XT bence çok saçma olur. Eğer sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Benim önerim 1660 Super veya 5600XT modellerine bakmanız.
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
O bütçe ile 5500XT bence çok saçma olur. Eğer sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Benim önerim 1660 Super veya 5600XT modellerine bakmanız.
Arkadaşın yukarıda atmış olduğu 1660 Super Gaming X modeli bence şu an çok iyi fiyat olarak da. AMD kısmında 5600XT modelini bu fiyatlara bulabilirsin ancak bazı ufak tefek sorun yaşayanlar var. Sorunsuz olsun istersen arkadaşın attığı modeli alabilirsin.