F for what Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz?
Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Kartın gücü ortada. Hangisi ucuzsa onu alın.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Aralık 2022 #3 for what dedi: Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bi fark yok denilebilir ama dual daha iyi.
for what dedi: Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bi fark yok denilebilir ama dual daha iyi.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.824 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 for what dedi: Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kartta zaten ısınmayla alakalı bir sorun yok en ucuz model neyse onu alın he görüntüsü de iyi olsun derseniz fiziksel olarak MSI.
for what dedi: Vallah çok arada kaldım. Hangisi daha iyi? İnternete bakıyorum yani pek anlamadım hangisinin iyi oldugunu. Bir yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kartta zaten ısınmayla alakalı bir sorun yok en ucuz model neyse onu alın he görüntüsü de iyi olsun derseniz fiziksel olarak MSI.