ASUS Rampage IV Black Edition anakartım var. Bu linkteki M.2 SSD'yi takmak istiyorum. Hangi parça ile takabilirim veya takılabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Tam performans alınabilir mi?
Merhaba bir yakinimda Rampage IV Black Edition anakart var. Kendisine asagidaki linkte bulunan SSD'yi almak istiyoruz. Fakat bazi yerlerde okudum uyumlu olmayabilir diye acaba sayin site yoneticileri ve site sakinlerinden bilen var midir. OCZ 1TB RD400 NVMe M.2 PCI-Express 3.0 SSD (2700MB Okuma...
Olabilir hocam. Sonuçta dönüştürücüyle takılıyor. Zaten bu anakart için başka seçenek yok. Aslında, SATA SSD yeterli olacaktır. Zaten adaptör ile tam hızı alamaz.
Olabilir hocam. Sonuçta dönüştürücüyle takılıyor. Zaten bu anakart için başka seçenek yok. Aslında, SATA SSD yeterli olacaktır. Zaten adaptör ile tam hızı alamaz.
Hello all. Since I got myself a new MB, I decided to update/mod it’s BIOS. For now, there are two versions (both based on official 0801 beta), first one with NVMe patch (v4) and OpROM updates, and second one with added uCode updates on top that. Version A vs. Stock : ^other than updates that...
winraid.level1techs.com
Linkteki modlanmış BIOS'u kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde. Denemek için arkadaşımdan aldığım M.2 adaptörü ve Gen 3 SSD ile 3000 MB civarı okuma yazma alabildim.