Asus Rampage V Edition 10 vs Msi x99a Godlike

Dr Seydan

Hectopat
Yer
Bulgaria
Daha fazla  
Meslek
Tıp Fakültesi
Arkadaşlar bu iki anakart arasından bir seçim yapmak istiyorum, sizce hangisini seçmeliyim ?

Dipnot :

- İşlemci İntel Core İ7 6800k olacaktır.
- Ekran kartı ise Msi GeForce GTX1070 Gaming X 8GB veya Asus Rog Strix GeForce GTX1070 8GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu iki anakart arasından bir seçim yapmak istiyorum, sizce hangisini seçmeliyim ?

Dipnot :

- İşlemci İntel Core İ7 6800k olacaktır.
- Ekran kartı ise Msi GeForce GTX1070 Gaming X 8GB veya Asus Rog Strix GeForce GTX1070 8GB.

işlemci fiyatını geçmiş anakart seçimlerin anakart kısıp ekran kartını 1080 almanı tavsiye ederim tabi senin seçimin.

işlemci fiyatını geçmiş anakart seçimlerin anakart kısıp ekran kartını 1080 almanı tavsiye ederim tabi senin seçimin.

Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın, anlamsız sebeplerden ötürü attığım 2-3 mesajdada ban yiyince dönüş yapamadım size , şöyle bir şey belirtmek istiyorum açıkçası iyi bir anakart alma taraftarıyım sebebini pek bilmiyorum açıkçası.. Anakart ve işlemci öncelikli benim için,yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam

Not : Yine banlanırsam ve cevap yazamazsam kusura bakmayın artık :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın, anlamsız sebeplerden ötürü attığım 2-3 mesajdada ban yiyince dönüş yapamadım size , şöyle bir şey belirtmek istiyorum açıkçası iyi bir anakart alma taraftarıyım sebebini pek bilmiyorum açıkçası.. Anakart ve işlemci öncelikli benim için,yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam

Not : Yine banlanırsam ve cevap yazamazsam kusura bakmayın artık :))

İyi bir anakart almak iyidir ama seninki çok yukarıda. 1300 lira ya güzel anakartlar var işlemcini ekran kartını üst modellerini al daha çok verim alırsın bilgisayarından. Bu tabi benim görüşüm.

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

İyi bir anakart almak iyidir ama seninki çok yukarıda. 1300 lira ya güzel anakartlar var işlemcini ekran kartını üst modellerini al daha çok verim alırsın bilgisayarından. Bu tabi benim görüşüm.

Peki 1151 pinli bir anakart mı yoksa 2011 olanları mı önerirsiniz ?

İşlemci seçimin 6800k ise 2011 olacak mecburen x99 sistem iyidir güzel şekilde toplanınca.

Normalde 6700k düşünüyordum fakat üst düzey bir anakart istediğim için uyumlu olmadığını farkettim 6700k ile bu sebepten ötürü mecburen 6800k ile ilgilenmek durumunda kaldım

Bu şekilde bir sistemi sadece oyun için mi kullanma amacın?

Şöyle izah edeyim genelde gündelik kullanımda söz konusu fakat büyük bir çoğunluğu oyun üstüne kurulu, flight simulator x için kuruyorum daha çok

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı