Asus Rampage V Edition 10 vs Msi x99a Godlike

6700k işini fazlasıyla görecektir. Kullandığın bir bilgisayar varmı?

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

Laptop kullanıyorum fakat masaüstü toplamaya karar verdim bu sebepten ötürü biraz araştırma işine girdim ,yurt dışında ikamet ettiğim için parçaları biraz daha ucuz fiyatına alabiliyorum Türkiye'ye nazaran

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel bir sistem toplaya bilirsin. gsync monitör 1080 ekran kartı m2 sata ssd tadından yenmez o zaman ben 120 gb ssd kullanıyorum . Okuma yazma hızlarını yüksek tutmak için raid yapmak zorunda kaldım m2sata ssd bıraz pahalı olduğu için

M2 sata ssd düşünüyorum bende hocam bayağı iyiymiş öyle diyorlar ekran kartı konusunda biraz kararsızım açıkçası 1070'in işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum o yüzden işlemci ve anakarta yükleneyim diyorum peki hocam 1151 pinli en iyi anakart hangisidir ?

Ekran kartı için 1070 sisteme göre gider gitmez senin kararın 2K monitör aldığında 1080 iyidir .
Anakart içinse iyisine bakarsan fiyatlar yine x99 anakart fiyatlarına çıkar Ms Z170A Gaming7 işini fazlasıyla görecektir ama yurt dışında olduğun için asrock evga güzel anakartları var onlarıda göz önünde bulundurarak al derim.

Anladım hocam o zaman almadan detaylı bir araştırma yapayım çünkü bir defa toplayacağım ve güzel bir şey olsun istiyorum açıkçası

Anladım hocam o zaman almadan detaylı bir araştırma yapayım çünkü bir defa toplayacağım ve güzel bir şey olsun istiyorum açıkçası

Çoğu kişinin hayali güzel bir sistem sen benim imzadaki sistemi gördün mü bilmiyorum ama birazda kararınca kal derim. Önce istediklerini belirle sonra senin istediklerini karşılayacak başka modele bak aradaki para farkını göreceksin.

Hocam uygulama üstünden bağlandığım için göremiyorum şuan sistemi ancak pc görünümüne geçince ilk işim ona bakmak olacaktır açıkçası dedikleriniz doğru gerçekten çok ciddi bir para farkı oluşuyor arada normal şartlarda düşündüğüm 6700k işlemci ve ona uygun güzel bir gaming anakart ve 1070 ekran kartı fazlasıyla işimi görecek ancak nedense 6800k işlemci ve üst düzey bir anakartın fsx oyununda daha akışkan bir performans vereceğini düşündüğümden böyle bir üst düzey sistem kurmaya karar verdim ancak henüz sipariş etmedim hiç bir şeyi fikrimi değiştirebilirim

Tabi X99 daha uzun ömürlü bir sistem olacaktır orası kesin. Kasa 10 bin tutar ise ekipmanlar da 6 bin yakın tutar. Ekipmanlar daha çok elin altında olacak Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan .

Tabi X99 daha uzun ömürlü bir sistem olacaktır orası kesin. Kasa 10 bin tutar ise ekipmanlar da 6 bin yakın tutar. Ekipmanlar daha çok elin altında olacak Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan .

Teşekkür ederim hocam hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…