Asus Rampage V Edition 10 vs Msi x99a Godlike

Eğer o işlemciyle bu anakartlardan birini alırsan hata edersin. İşlemciyi 6850K yap anakartın kalitesini düşür. Asrock Taichi yada Msi X99 Mpower alabilirsin.

Hocam anakartın iyi işlemcinin kötü olmasından ötürü mü böyle bir şey söylediniz yoksa tam tersi mi ? Bir göz atayım söylediğiniz anakartlara hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence de 1080 alsan daha iyi olur
İşlemci fln 6700k yeter zaten

Bu arada forumda yeniyim daha nasıl konu açıcağımı bile bilmiyorum yardım edermisiniz

Öyle bir anakarta 6950x gider anakartını çok yüksek tuttuğunu söylüyor.

Öyle bir anakarta 6950x gider anakartını çok yüksek tuttuğunu söylüyor.

Detaylandırma için teşekkür ederim hocam daha açıklayıcı oldu şimdi benim için o halde anakartı düşürmek en iyisi

X99 en düşük anakart 800-900 TL'den başlıyor. Yani ne çok ucuz nede aşırı pahalı 1100-1200 TL'lik anakart bence yeterlidir.

bence de 1080 alsan daha iyi olur
İşlemci fln 6700k yeter zaten

Bu arada forumda yeniyim daha nasıl konu açıcağımı bile bilmiyorum yardım edermisiniz

Yardımcı olmayı çok isterim tabi ,telefon kullandığımdan ötürü direk olarak yeni konu oluştur sekmesi çıkıyor fakat pc üzerinden bakmadığım için tam olarak bir şey söylemek istemiyorum yanlış yönlendirmemek için kusura bakmayın

Hayırlısı aklında belirlediğin bir sistem oldu mu ?

Şu şekilde bir sistem yapabilirim x99 güzel bir anakart alıp uygun bütçeli tabi işlemciyide 6850 yapabilir yada 6800de tutup ekran kartını 1080 olarak arttırabilirim ,mantıklı olur mu sizce ?

X99 en düşük anakart 800-900 TL'den başlıyor. Yani ne çok ucuz nede aşırı pahalı 1100-1200 TL'lik anakart bence yeterlidir.

Tamam hocam o zaman o şekilde bir anakarta bakarım güzel bir performans alabileceğim

Güzel olur ekran kartı 1080 olması senin için daha iyi olacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…