Çözüldü ASUS RMA'ya laptop gönderilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeveloperBaris

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd
Laptopumu ASUS RMA'ya UPS ile göndereceğim fakat bu konuda sigorta sağlıyorlar mı, kargom kaybolursa kimler sorumluluk alacak? Veya başka bir sorun olursa ne olacak?

ek olarak sabit telefon numarası yazmamı istiyor fakat sabit telefonumuz yok bu durumda ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Çözüm
Gönderdin mi? Gönderdiysen süreç nasıl işedi acaba?

Talebi açtım 2 gün geçti UPS gelmedi sonra 3.gün UPS gelmiş kargoyu almış benim haberim yoktu ama. Sonra onarım talebimi iptal ettim haberim yokken. Sonradan haberim oldu sonraki günler çok endişeli geçti kargo İstanbul'daki onarım merkezine ulaşınca tarafımıza ulaştılar onatım talebimizi iptal ettiğimiz için sorunu merak ettiler. Bizde bahsetttik sonra gerekli tamiri ve analizi yapıp geri gönderdiler. Ama eminim ki siz benim yaşadığımı yaptığımı yapmayacağınızı umuyorum en iyi olasılıkda hiçbir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
asus rma nın müşteri hizmetleriyle görüşmeni öneririm bu konuda .. kargonun kaybolmasına gelince .. bu çok nadir yaşanan bir şeydir. ki zararın tazmin edilir. ne gönderiyorsunuz denildiğinde açık açık içinde şu cihaz var diye yazdırt.. modeline kadar. ürün kargoda kaybolursa kargo firmasındadır sorumluluk ve zararını 1.5 - 2 ay içinde tazmin ederler işlem başlatıldığında. kargoyu gönderirken adamlar pc den barkodlu bir gönderi kağıdı çıkarıp yapıştırıyorlar ya kargonun üzerine.. onun da fotoğrafını çekmeyi iste. sana verilen teslim evrağını da kaybetme.. ve gönderilen ürünün marka modelini yazdıklarından emin ol .. o zaman bir sıkıntı çıkmaz.

Talebi açtım 2 gün geçti UPS gelmedi sonra 3.gün UPS gelmiş kargoyu almış benim haberim yoktu ama. Sonra onarım talebimi iptal ettim haberim yokken. Sonradan haberim oldu sonraki günler çok endişeli geçti kargo İstanbul'daki onarım merkezine ulaşınca tarafımıza ulaştılar onatım talebimizi iptal ettiğimiz için sorunu merak ettiler. Bizde bahsetttik sonra gerekli tamiri ve analizi yapıp geri gönderdiler. Ama eminim ki siz benim yaşadığımı yaptığımı yapmayacağınızı umuyorum en iyi olasılıkda hiçbir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

İfadeler: eax
Çözüm
Teşekkürler yanıtın için. TUF A15 kullanıyorum touchpad'de ölü bölge var. Ayrıca kendi kendine tıklıyor, bazen hiç algılamıyor. Göndermeyi düşünüyorum ama internetten almıştım. Sanırım ASUS RMA sitesinden gönderiliyor. İnternette çok fazla kötü yorum okudum ama bu şekilde kullanmak daha kötü. Reddit'te okuduğuma göre touchpad kronik sıkıntılıymış 2023 modelinde. Garanti kapsamında değiştirirler diye düşünüyorum.

Değiştireceklerini düşünüyorum. Genel olarak bakıldığında kargonuz takipde kalır taşımada fiziksel bir hasar görmedim UPS işini iyi yapıyor ama olayın bir tarafı da ne kadar iyi paketlediğiniz. Size önerim kargoyu gönderirken ASUS'un orijinal kutusuyla gönderin iyice bantlamanızı öneririm.

İfadeler: eax

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…