Asus ROG 2 Alınır mı?

whynotbro

Hectopat
Arkadaşlar PC toplama işini bilmiyorum uğraşmak da gelmiyor içimden. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Oyuncu bilgisayarı için arıyorum. İnternette Asus ROG 2 çıktı. Sadece almalı mıyım? Ekran kartını ilerde değiştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar paran var bilmiyorum ama oyun oynamak için laptop alma asus rog 2 hiç alma

Uğraşmak istemiyorsanız mesela gidin Sinerji gibi bir mağazaya bütçenize göre bilgili bir kişi ile sisteminizi toplayın montajını falan yapıp size teslim etsinler. Hem garantili olur hem risk almamış olursunuz. Uyumsuz bir parça söyleseniz bile oradaki kişiler sizi uyarır bu olmaz diyerek.

Teşekkürler bu siteyi bilmiyordum

Küçük kasalı toplama önerebilceğin oyun için bir pc var mı ? Ben küçük kasalı göremedim de

Küçük kasalar genelde hava dolaşımı ve soğutma açısından tercih edilmezler. Özel bir sebebi yoksa hava akımı daha iyi olan kasalara yönelin bence. İsterseniz sistem toplama bölümüne konu açın orada daha bilgili arkadaşlar size ve bütçenize uygun bir sistem toplasınlar forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…