ASUS ROG 4070 laptop alınır mı?

Bende öyle düşünüyorum, telefonumu satıp alacağım yani kaçırmak ta istemiyorum. Hocam sizce oyunlarda nasıl bir performans gösterir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şundan biraz daha iyi performans alırsınız diyebilirim. Video fikir amaçlı olsun diye attım.

Abi bir de bildiğim kadarıyla ASUS ROG STRIX bayağı kaliteli bir firma.

Abi bir de bildiğim kadarıyla ASUS ROG STRIX bayağı kaliteli bir firma.

Evet ASUS kaliteli bir firma ve ROG STRIX modeli de güzel bir model. Yüksek konfigürasyonlu işlemciler ile satılanlar eh işte, 14900HX olan gibi ama sizin böyle bir derdiniz yok. 13650HX ve RTX4070 konfigürasyonu için gayet iyi bir kasa.

@Astiva hocam merhaba, laptopu alırsam, bilgisayarcıya götürüp temizleme ya da macun değişimi falan yaptırmalı mıyım?

@Astiva hocam merhaba, laptopu alırsam, bilgisayarcıya götürüp temizleme ya da macun değişimi falan yaptırmalı mıyım?

Mahalle bilgisayarcılarından uzak durun. Alalı ne kadar olmuş sorarsınız. Bir de sıcaklıkları iyi ise hemen gerek olmaz. Sıvı metalli bir laptop. Kafasına göre herkes bakım yapmaz. Servis ile iletişime geçersiniz.

Tamamdır teşekkür ederim.

@lensi laptopu aldım ve eve gidiyorum, neler yapılmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…