ASUS ROG Aethon SL201 oyuncu koltuğu alınır mı?

Aslında andromeda serisi hoşuma gitti ancak ASUS kalitesi diyerekten bunu almayı düşünüyorum
Andromeda'yı yapısal olarak düşük kalitede olduğundan tavsiye etmem. Asus'un bu koltuğu gayet güzel ama. Gerekli yerlerinin kumaş olması da ayrıca ömrünü uzatacaktır.

Ben de 3 senedir bunu kullanıyorum. Sadece yan kısımda kapağın altında arkaya esnemeyi sağlayan yaydan gıcırtı geliyordu. WD 40 ile onu hallettim :) Örme keten kumaş olduğundan kolay kolay zarar gelmiyor. Ben ekstra olarak kendi bel desteğimi ve visco alt yastığı kullanıyorum. 1 senedir falan konforundan hiç şikayetim olmadı saatlerce pc başında olmama rağmen.

23.jpg

Son düzenleme:
Andromeda'yı yapısal olarak düşük kalitede olduğundan tavsiye etmem. ASUS'un bu koltuğu gayet güzel ama. Gerekli yerlerinin kumaş olması da ayrıca ömrünü uzatacaktır.

Ben de 3 senedir bunu kullanıyorum. Sadece yan kısımda kapağın altında arkaya esnemeyi sağlayan yaydan gıcırtı geliyordu. WD 40 ile onu hallettim :) Örme keten kumaş olduğundan kolay kolay zarar gelmiyor. Ben ekstra olarak kendi bel desteğimi ve visco alt yastığı kullanıyorum. 1 senedir falan konforundan hiç şikayetim olmadı saatlerce PC başında olmama rağmen.

Eki Görüntüle 2214648

Bende yıllardır bunu kullanıyorum ÃalıÅma KoltuÄu Siyah artık yenileme vakti geldi

Andromeda'yı yapısal olarak düşük kalitede olduğundan tavsiye etmem. ASUS'un bu koltuğu gayet güzel ama. Gerekli yerlerinin kumaş olması da ayrıca ömrünü uzatacaktır.

Ben de 3 senedir bunu kullanıyorum. Sadece yan kısımda kapağın altında arkaya esnemeyi sağlayan yaydan gıcırtı geliyordu. WD 40 ile onu hallettim :) örme keten kumaş olduğundan kolay kolay zarar gelmiyor. Ben ekstra olarak kendi bel desteğimi ve visco alt yastığı kullanıyorum. 1 senedir falan konforundan hiç şikayetim olmadı saatlerce PC başında olmama rağmen.

Eki Görüntüle 2214648

Setup çok güzelmiş. Oturma minderi hangi marka acaba nette araştırdım ama sahte demişler bazıları. Siz aldıgınız yer duruyorsa link atabilme şansınız var mı?

Setup çok güzelmiş. Oturma minderi hangi marka acaba nette araştırdım ama sahte demişler bazıları. Siz aldıgınız yer duruyorsa link atabilme şansınız var mı?
Çok teşkkürler. Biraz takıntılıyım setup konusunda :D

Alt minderim bu. Sırt için de şunu kullanıyorum:

46.jpg

79.jpg

Çok teşkkürler. Biraz takıntılıyım setup konusunda :D

Alt minderim bu. Sırt için de şunu kullanıyorum:

Eki Görüntüle 2214769

Eki Görüntüle 2214770
Hocam fotoğraftaki dekor ürünlerin linki var mıdır ?
çok hoşuma gitti setup

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı