bence alınmaz. 7 inc ekrandan keyif alacağını zanetmiyorum. Fiyat pahalı onun yerine masaüstü dizersin.Masaüstü bir bilgisayarım yok laptop var ama oyunlarda fan sesi yüksek olduğu için çok rahatsız ediyor. El konsolu alasım geldi Enis Kirazoğlu'nun videosunda görmüştüm alınır mı sizce?
Masaüstü bir bilgisayarım yok laptop var ama oyunlarda fan sesi yüksek olduğu için çok rahatsız ediyor. El konsolu alasım geldi Enis Kirazoğlu'nun videosunda görmüştüm alınır mı sizce?
Steam hesabın iyiyse deck al. Çok çok daha iyi bir deneyim sunar sana. ROG Ally el PC'si ve performansı deck kadar pürüzsüz değil.
Steam dışında epic games ve gamepass falan da kullanıyorsan el PC'si daha mantıklı ama yoğunluklu olarak steam kullanırım diğer servislerin optimizasyonunun benim için fazla bir önemi yok steam optimizasyonu daha önemli diyorsan Steam Deck al.Steam hesabım yeni sayılır ama indirimlerden iyi oyunlar aldım EA App de FC 24, Epic de GTA V var o yüzden Windows 11 tabanlı bir konsol daha iyi olur ama alınca pişman olmak istemiyorum kararsızım.
Çalışmasına çalışıyor ama optimizasyonları windowsa kıyasla daha kötü.Steam Deck'te, Steam oyunları haricinde Heroic Launcher ile Epic Games, Gog ve Amazon oyunlarını da oynayabilirsin ve cloud save, başarımlar gibi özellikleri çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.