ASUS ROG Ally almak mantıklı mı?

qbii

Hectopat
Arkadaşlar üniversite 1. sınıfım. KYK'da kalıyorum ama su an Online eğitim olduğu için evdeyım. Laptopum yok sadece evde eskı bir masaüstü var. Benım düşüncem bır monitör alıp ROG Ally almak yeri geldiğinde monitöre bağlayıp Word Excel ışlerımı halletmek ve FPS oyunları oynamak. Bir de tatillerde eve geldiğim zaman taşınabilirlilk açısından ROG Ally daha mantıklı gibi. ROG Ally'ı tabii ki de TR'den almayacağım 700 dolara yurt dışından alma planlarım var. Sizce laptop mu almalıyım ROG Ally mı? Toplam bütçe 17000.

Turkiye'den alinmaz, onun disinda mantıklı.

Tek cezbedici noktası harici RTX 4000 serisi hatta zorlarsa RX 7000 serisini bile gayış gibi çalıştıracak olması, onun dışında güçlü bir AMD işlemci + APU sistemi yanınızda gezdiriyorsunuz daha ne olsun tatile memlekete mi gittin al yanında götür , param olsa alırım ama pahalı . 😄

Harici ekran kartı ile alacaksanız mantıklı.

İleride almayı düşünüyorum.

Tek cezbedici noktası harici RTX 4000 serisi hatta zorlarsa RX 7000 serisini bile gayış gibi çalıştıracak olması, onun dışında güçlü bir AMD işlemci + APU sistemi yanınızda gezdiriyorsunuz daha ne olsun tatile memlekete mi gittin al yanında götür , param olsa alırım ama pahalı . 😄
teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum 4gb vramli ekran karti alıp cayir cayir yanmasındansa bunu tercih ederim .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı