Fluxser3674 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben ASUS ROG Ally almaya karar verdim. Bu cihazda oyunlarda hangi ayarlarda oynamam lazım ve watt değeri nasıldır? Ömürlü kullanabileceğim bir cihaz mı?
Merhaba. Ben ASUS ROG Ally almaya karar verdim. Bu cihazda oyunlarda hangi ayarlarda oynamam lazım ve watt değeri nasıldır? Ömürlü kullanabileceğim bir cihaz mı?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.283 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 14 Haziran 2023 #2 İyidir.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 14 Haziran 2023 #3 Gayet güçlü ve güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.
Fluxser3674 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Windows 11 sorunlumu Watt değeri nasıldır her oyunu açar mı Cevap bekliyorum Cevap bekliyorum Furkan Karagülle dedi: Gayet güçlü ve güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Her oyunu açar mı yoksa gaming Laptop mu alıyım karar veremedim nasıl bir cihaz onu merak ettim watt değeri nasıl
Windows 11 sorunlumu Watt değeri nasıldır her oyunu açar mı Cevap bekliyorum Cevap bekliyorum Furkan Karagülle dedi: Gayet güçlü ve güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Her oyunu açar mı yoksa gaming Laptop mu alıyım karar veremedim nasıl bir cihaz onu merak ettim watt değeri nasıl
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 14 Haziran 2023 #5 Fluxser3674 dedi: Windows 11 sorunlumu. Watt değeri nasıldır her oyunu açar mı? Cevap bekliyorum. Cevap bekliyorum. Her oyunu açar mı yoksa Gaming laptop mu alayım karar veremedim nasıl bir cihaz onu merak ettim watt değeri nasıl. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız yoksa elbette bilgisayar alın.
Fluxser3674 dedi: Windows 11 sorunlumu. Watt değeri nasıldır her oyunu açar mı? Cevap bekliyorum. Cevap bekliyorum. Her oyunu açar mı yoksa Gaming laptop mu alayım karar veremedim nasıl bir cihaz onu merak ettim watt değeri nasıl. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız yoksa elbette bilgisayar alın.
Fluxser3674 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 Furkan Karagülle dedi: Eğer bilgisayarınız yoksa elbette bilgisayar alın. Genişletmek için tıkla... Hangi bilgisayar almalıyım
Furkan Karagülle dedi: Eğer bilgisayarınız yoksa elbette bilgisayar alın. Genişletmek için tıkla... Hangi bilgisayar almalıyım
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 14 Haziran 2023 #7 Fluxser3674 dedi: Hangi bilgisayar almalıyım. Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçenizi belirterek yeni bir konu açıp beni etiketleyin. Bu şekilde konu amacından sapmaz ve uyarı yememiş oluruz.
Fluxser3674 dedi: Hangi bilgisayar almalıyım. Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçenizi belirterek yeni bir konu açıp beni etiketleyin. Bu şekilde konu amacından sapmaz ve uyarı yememiş oluruz.
Fluxser3674 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 @furkankaragülle ben şimdi bilgisayar mı alsam yoksa rog Ally kararsız kaldım @Fluxser3674