ASUS ROG Ally vs Steam Deck OLED

Darkwebir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum cihazlara sahip arkadaşlar rica etsem deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Fiyat açısından çok pahalı olan bu cihazlar bir hevesle alınıp üzmesin bu yüzden almadan önce kullanan arkadaşların toplu fikirlerini buradan bakıp ilerlersek çok faydalı olacak, dönüşlerinizi beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rog ally z1 extreme kullanıyorum.
Lüks tüketim. Kablo ile yaşamanız gerekiyor. Şarj süreleri çok iyi değil. Ancak oyun oynama tarzını değiştiriyor. Yatarak oyun oynamaya çok alıştım.

ROG Ally Z1 Extreme kullanıyorum.
Lüks tüketim. Kablo ile yaşamanız gerekiyor. Şarj süreleri çok iyi değil. Ancak oyun oynama tarzını değiştiriyor. Yatarak oyun oynamaya çok alıştım.

Lüks tğketim dediniz zaten orada vazgeçtim. Şu an laptop kullanmaktayım kütüpahnem geniş. Konsol tarzı bir şey arayıştaydım doğrusu Xbox seri X almak doğru olacaktır.

Hocam dizüstünüz iyiyse konsolda lüks tüketim =)
Çünkü xbox series x'in size katacağı tek şey sanırım bilmiyorum konfor oluyor galiba. Dizüstünü hdmi ile televizyonunuza bağlayabilirsiniz.

Hocam dizüstünüz iyiyse konsolda lüks tüketim =)
Çünkü Xbox Series X'in size katacağı tek şey sanırım bilmiyorum konfor oluyor galiba. Dizüstünü HDMI ile televizyonunuza bağlayabilirsiniz.

Şöyleki aklımda o vardı geçen gün cihazım oyun veya bir şey izlerken donup ses çıkarmaya başladı kullanamıyorum şu an. Servisle görüştüm göndereceğim bu süreçte şunu düşündüm bu gibi sorunlarla uğraşmadan aç oyna kapat ne olabilir diye düşündüm ondan. Gönlüm başta deckteydi çünkü Steam kütüpahnem geniş ve God of War Ragnarok alacaktım deckte iyi performans vericeğini düşünmüyorum. İstediğim şu aslında uzun vadede günceliğini korusun ve kompak bir cihaz olmasın sorunu en az olsun istiyorum aç oyna bir şeyler izle. Yoksa başta PC olduğundan kol al aynı şey diye bakmaktaydım taki böyle sorunla karşılaşana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…