ASUS ROG Ally X alınır mı?

Fimbulwinter0

Decapat
Daha fazla  
ASUS ROG Ally X sizce alınır mı? ROG Ally deneyenler deneyimlerini aktarırsa sevinirim. El konsolu almayı uzun zamandır düşünüyorum gece yatakta oyna kapat yat ya da yazlığa götür takıl gibi çok kullanım şekli var. Fakat gücü, kullanım ömrü gibi konular kafamda soru işareti.

ASUS ROG Ally X sizce alınır mı? ROG Ally deneyenler deneyimlerini aktarırsa sevinirim. El konsolu almayı uzun zamandır düşünüyorum gece yatakta oyna kapat yat ya da yazlığa götür takıl gibi çok kullanım şekli var. Fakat gücü, kullanım ömrü gibi konular kafamda soru işareti.
Zaten el konsollarında önemli olan taşınabilmesidir. İnternette gördüğüm kadarıyla 3-4 saat götürdüğü yazıyor, bir el konsolu için yeterli bir süre gibi. Zaten arada oynamak için alıyorsanız tek bir oturumda o kadar saat oynayacağınızı sanmıyorum. Ayrıca bu sürede mobil bir cihazda yüksek kaliteli oyunları oynamak büyük bir lüks. İstiyorsanız alın. Ancak şunu da belirteyim ben cihazı sadece bir mağazada denemiştim, pil süresi gibi uzun kullanım özelliklerini deneyim edemesem de cihazın hoş bir tutuşu olduğunu ve küçük ekranda oynamanın o kadar da rahatsız edici olmadığını söylemek isterim. Tercih sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı