Asus ROG Ally X Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Asus ROG Ally X Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Mayıs ayında Asus, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ROG Ally taşınabilir oyun bilgisayarının geliştirilmiş bir versiyonu olan ROG Ally X üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Şimdi ise şirket, YouTube’daki bir canlı yayın sırasında şirket, Asus ROG Ally X fiyatı ve çıkış tarihi konusunda açıklamalarda bulundu. İşte Asus ROG Ally X Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklamaya göre, Windows 11 […]

Devamı: Asus ROG Ally X Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

El konsolu mantigi cok iyi, asiri oyun oynamayan adam alir gunde 1-2 saat keyfi takilir. Toplu tasimada, okulda, iste oglen arasinda keyfine bakar ama fiyatlar 30K olunca insan almaya cekiniyor iste. Su urunler 15K civarinda olsa oyun oynamak icin bilgisayar veya konsol alacagima el konsolu alirim. Switch'de var ama 2017'den kalma donanim kullaniyor artik.

Çok büyük kurnazlık yapılmış. Normal Ally'daki 16 GB önümüzdeki dönemde XG Mobile ile kullanmaya elverişli olmayacak. Ally X'de 24 GB çok önemli gelişme fakat XG Mobile portu yok.
Ally 2 satışını şimdiden kafaya koymuş ASUS.

Bence de zaten ally 2 zen 5 ve rnda 3.5 veya 4 kullanacaktır ciddi güç farkı olur bu nesil ile.

Çok büyük kurnazlık yapılmış. Normal Ally'daki 16 GB önümüzdeki dönemde XG Mobile ile kullanmaya elverişli olmayacak. Ally X'de 24 GB çok önemli gelişme fakat XG Mobile portu yok.

XG Mobile Türkiye de yok ve varsa sarı sitede ikinci el var 40k ya var o fiyata isteyen laptop alır o fiyata ayrıca dolar olarak fiyatı ne.

El konsolu mantigi cok iyi, asiri oyun oynamayan adam alir gunde 1-2 saat keyfi takilir. Toplu tasimada, okulda, iste oglen arasinda keyfine bakar ama fiyatlar 30K olunca insan almaya cekiniyor iste. Su urunler 15K civarinda olsa oyun oynamak icin bilgisayar veya konsol alacagima el konsolu alirim. Switch'de var ama 2017'den kalma donanim kullaniyor artik.
Switch eski olduğunu çok hissettiriyor ancak oyunları hâlâ taş gibi. Geçen Luigi's Mansion 3'ü bitirdim. Konsol günümüze göre çok geride kalmış olsa da oyun deneyimi mükemmel. Şu an alan ve Nintendo oyunlarını seven biri 3-4 yıl sıkılmaz. Özellikle Switch Lite sıfır olarak 6.5k gibi bir fiyata bulunabiliyorken.

Hocam bu dediğiniz xgmobilelle kullanılmaya el verişli olmayacak ne demek ? Şuan ben de aklımda Lenovo Legion go ile ally x arasında kaldım. Gerçi şuanlık almayı düşünmüyorum en azından bu kara cumaya kadar beklerim ama sizin bu ram ile dediklerinizi tam anlayamadım. Benim aklımda uzun zamandır Legion go almak var ama sizin bu xgmobile elverişli filan dediniz bu neyi kapsıyor ya da eksi yönü mü var ?

Hocam bu dediğiniz xgmobilelle kullanılmaya el verişli olmayacak ne demek ? Şuan ben de aklımda Lenovo Legion go ile ally x arasında kaldım. Gerçi şuanlık almayı düşünmüyorum en azından bu kara cumaya kadar beklerim ama sizin bu ram ile dediklerinizi tam anlayamadım. Benim aklımda uzun zamandır Legion go almak var ama sizin bu xgmobile elverişli filan dediniz bu neyi kapsıyor ya da eksi yönü mü var ?

XG Mobile ek bir cihaz.
İçinde Ally'dakinden güçlü ekran kartları var aynı zamanda adaptör görevi görüp Ally'ı şarj ediyor. Bu aygıtın bağlandığı portu Ally X'den kaldırmışlar.
Oldukça pahalı bir donanım. Ally kullananların çoğu kullanmıyordur.

XG Mobile ek bir cihaz.
İçinde Ally'dakinden güçlü ekran kartları var aynı zamanda adaptör görevi görüp Ally'ı şarj ediyor. Bu aygıtın bağlandığı portu Ally X'den kaldırmışlar.
2500 dolardan fazla diye biliyorum. Ayrıca Ally X’te USB 4 var. Benzer isteği olan biri eGPU ile işini görür.

XG Mobile ek bir cihaz.
Teşekkürler bilgilendirme için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı