ASUS ROG Ally X ile ASUS ROG Ally’ı Karşılaştırdık

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Screenshot-2024-07-22-104324-1920x1080.jpg

ASUS ROG Ally’ın zayıf yönleri değiştirilen ve geliştirilen ASUS ROG Ally X model el konsolunu inceledik ve gelen yeniliklere yakından baktık. ASUS ROG Ally X el konsolunun fiyat bilgisi için tıklayın. Tasarımdaki Yenilikler ASUS ROG Ally ergonomik olarak her ne kadar iyi olsa da kullanıcıların geribildirimlerini dinleyen ASUS tasarımı daha da ileri seviyeye taşımış. […]

Devamı: ASUS ROG Ally X ile ASUS ROG Ally’ı Karşılaştırdık
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Doğrudur 15 GB ve 24 GB RAM farkı Cities Sklines gibi bazı oyunlarda ciddi farklar oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Soğutma konusunda sadece yaprak sayısı değil de havalandırma delikleri ve PCB de değişmiş, ama batarya da değişmiş, orada vakit yetmedi artık ek test etmeye ya da mevcut test verilerinden ayrı sıcaklık karşılaştırma tablosu yapmaya, bu kadarı yeterli dedim.

Doğrudur 15 GB ve 24 GB RAM farkı Cities Sklines gibi bazı oyunlarda ciddi farklar oluyor.

Soğutma konusunda sadece yaprak sayısı değil de havalandırma delikleri ve PCB de değişmiş, ama batarya da değişmiş, orada vakit yetmedi artık ek test etmeye ya da mevcut test verilerinden ayrı sıcaklık karşılaştırma tablosu yapmaya, bu kadarı yeterli dedim.

Bu aleti şuana kadar eleştirebileceğim tek nokta emülatör konusunda oldu. Sudachi emülatörle zelda totk fps değerleri istediğim gibi değil açıkcası. Ryujinx veya yuzu ea ile deneyen bir videoya henüz rastlamadım. Deneme fırsatınız olursa bizimle paylaşırsanız sevinirim. İnceleme için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı