Asus Rog Aura Yazılımı Hiçbir Yerde Yok

Hocam "ben de" olacak uyarı yemeyin.

Dediğiniz Plugini direk kurdum ben ama olmadı. Başka bir şey yapılması mı gerekti yoksa bendeki yazılımların hiçibiri bu bilgisayarda çalışmamak için yemin falan mı ettiler .
Bende burdan indirdim ama sizinki gibi değil, zaten bir sürü setup dosyası var :/. Hatırlıyorsanız eğer hangi setup dosyasına bastığınızı söyler misiniz ? Ben AsusSetup dan yaptım. Versiyon 1.07.79 bendekide.

Dosya Ekleri

• sadasd.PNG
    16 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Armory Crate indirdikten sonra farenin harici sürücüsünü nasıl kuracağız?

Arkadaşlar birde bende kasa olarak Asus Tuf GT501 var. Önündeki 3 tane Aura uyumlu fanı da görmüyor asus aura her seferinde değiştirmek istersem kasanın içindeki kontrolcüye başvurmam gerek, gerçekten asus un aura ürünleri pişman etti beni.

Armory Crate indirdikten sonra farenin harici sürücüsünü nasıl kuracağız?
Bende MSI GM60 var onu ayarlayamadım bir türlü, daha doğrusu unuttum onu araştırmaya yordu, çünki beni RAM ve güncel uygulamayı bulmak

O kasaya bayıldım ben ama malesef bütçemi aştığı için alamadım.
Benim hatam. Ekran kartını garantiye yolladığım için masaüstü sistemimi açamıyorum ancak İcue uygulamasında bir kutucuk olacaktı son sekmelerde, küçük, hatta ona tıklayınca RAM'lerin otomatik güncellemesini yapıp Senkronize ediyor kendi uygulamasından. O kutucukta aşağı yukarı şu şekilde yazıcak; RAM'leri diğer yazılımlar ile senkronize et tarzı bişi yazıcak kutucuğun yanında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…