Elektronik ASUS ROG Azoth 6.849 TL

ROG Azoth daha iyi olsa da, Kullanışlılık, sessizlik vs. olarak Scope II 96 mükemmel bir şey. Şarjı da çok fazla gidiyor. Biz iki arkadaş aynı anda aldık ve çok memnunuz. Azoth'u ekranı için düşünüyorsan bence gereksiz bir detay.

Ben scope II 96 alırken millet bir yerlerini yırtarak manyetik switch diyordu. CS2 banladı milleti.
Sonuç olarak bir anlamı kalmadı.

Güncelleme ile RGB per key özelliği de geldi Scope II 96'ya.
ASUS Armoury Crate artık çok daha stabil çalışıyor. Rakibi yok diyebilirim.

Tercih belli.

Bunca zaman sürekli kullandığım klavye halen ilk günki gibi ve mükemmel hissiyatı var.
Şarjı da 1 aya yakın gidiyor.
Kanka ben güncellemeyi yapamıyorum scope 2 96 ya. Usb kablosu da takılı dongleside takılı fakat hata verip duruyor :D Asus beni gerçekten delirtecek.

Kanka ben güncellemeyi yapamıyorum scope 2 96 ya. USB kablosu da takılı dongleside takılı fakat hata verip duruyor :D ASUS beni gerçekten delirtecek.

Sitesinde Armoury Crate uninstaller diye bir şey var. Kendi de biliyor milletti delirttiğini o yüzden kökten silici koymuş. Onunla sildim baştan yükledim. Güncelledim. Çiçek gibi sistem şu an.

Kanka ben güncellemeyi yapamıyorum scope 2 96 ya. Usb kablosu da takılı dongleside takılı fakat hata verip duruyor :D Asus beni gerçekten delirtecek.
Armory benı hayata küstüren yazılım anakarT ram aynı renk yanıyor işlemci soğutucu rgb si kafasına göre takılıyor bendede ana kartım asus tuff :D

Sitesinde Armoury Crate uninstaller diye bir şey var. Kendi de biliyor milletti delirttiğini o yüzden kökten silici koymuş. Onunla sildim baştan yükledim. Güncelledim. Çiçek gibi sistem şu an.
Valla bugün tekrar denedim programı silmeden ve güncellemeyi yaptı şimdi.

Şaka gibi updateyi yaptı diye göstertiyor fakat güncellemeyi denetle diyince aynı güncelleme gözüküyor kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme:
Vallahi bugün tekrar denedim programı silmeden ve güncellemeyi yaptı şimdi.

Şaka gibi Update'yi yaptı diye göstertiyor fakat güncellemeyi denetle deyince aynı güncelleme gözüküyor kafayı yiyeceğim.

Uygulamadaki bug o. Bir iki restsrt sonrası düzeliyor 😂

Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG azoth klavyeyi 2 aydır kullanıyorum Armoury Crate yazılım sürekli güncelleme alıyor bütün ekran özelleştirilebiliyor GPU CPU sıcaklıklarına kadar özelleştirme mevcut ses ve yazma hissi mükemmel. F/P ürünü değil tabii ki biraz pahalı daha uygun fiyatlı klavyeler var ama 2 aydır yoğun kullanıyorum tuşlar ilk aldığım gibi. İmkanı olana kesinlikle tavsiye ediyorum biraz çekinerek aldım ama kullanıp görünce fiyat farkını hissediyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar. ASUS ROG azoth klavyeyi 2 aydır kullanıyorum Armoury Crate yazılım sürekli güncelleme alıyor bütün ekran özelleştirilebiliyor GPU CPU sıcaklıklarına kadar özelleştirme mevcut ses ve yazma hissi mükemmel. F/P ürünü değil tabii ki biraz pahalı daha uygun fiyatlı klavyeler var ama 2 aydır yoğun kullanıyorum tuşlar ilk aldığım gibi. İmkanı olana kesinlikle tavsiye ediyorum biraz çekinerek aldım ama kullanıp görünce fiyat farkını hissediyorsunuz.
Merhaba hangi renk aldınız ? tuş takımı türkçemi ingilizce karaktermidir acaba

Tercih meselesi bu. İhtiyacın oysa ya öyle modelin çıkmasını beklersin ya da ihtiyacın varsa bütçe yetiyorsa alırsın. Ben alırken hem boyutu ufak hem numpad olması, hem yazılım desteği, hem Ultra sessiz, yumuşak, yalpalamayan tuşları olması sebebiyle tercih ettim. Benim aradığım seçeneklerde en iyisi buydu.

Adam gelir değmez diyor. Ne alayım diyorum numpadsiz atıyor.
Numpad yok diyorum. Sonra başka model atıyor kazulet gibi.

Herkesin aradığı bir özellik, bir donanım vardır elbet. Misal ben NX Snow Switch'lere bayıldım. Daha iyisini görene kadar başka Switch istemem. Bana manyetik Switch lazım değil mesela. Benim için "daha iyi" denebilecek bir konumda değil. ihtiyacı olmayan birine bunu zorlayamazsın mesela.
Mesela sizce nx snow switchler bir akko gateron kalitesindemi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı