ASUS ROG Azoth NX Snow White'ın birkaç tuşu kırıldı

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler dilerim herkese. Geçen yıl yine burada konu açmıştım ve gelen öneri üzerine ASUS ROG Azoth Snow almıştım, çok da memnunum, hiçbir sıkıntı yok. Ancak K tuşunun iç taraftan alt ve sol taraftaki parçası koptu, bu yüzden K tuşu sürekli olarak kendiliğinden çıkıyor, tam oturmuyor. İç tarafta alttaki küçük plastik parça koptuğu için yazı yazarken K tuşuna basarken hep üst tarafa basmam lazım. Eğer ortaya veya alt taraftan basarsam K tuşuna, o zaman sadece sert bir şekilde takılıyor. Bu rahatsız edici. Bu klavyeyi özellikle Custom olduğu için de tavsiye etmişlerdi zaten. Garantiye göndermek istemiyorum. İstediğim zaman başka tuş takımı veya keycaps, artık ne deniyorsa, alıp bu klavyenin dış kasasına uygun olan yeni tuşlarla değiştirebilirmişim. Bu konuda bana öneriniz nedir? Tüm tuşları tek tek söküp yeni tuş takımı alıp onları da takabilirim veya sadece K tuşunun yerine başka bir tuş da takabilirim. Çünkü aslında tuşun altındaki mekanik switch'lerde hiçbir sorun yok, sadece tuşun altındaki, o tuşu switch'e bağlayan plastik parçanın alt ve sol kısmı koptu, hepsi bu. O yüzden yeni tuşlar satın alarak K tuşunun yerine başka bir tuş takabilirim diye düşünüyorum. Mümkünse tek bir tuş değil de direkt bütün tuşları içeren bir set olarak almak isterim, komple de değiştirebilirim duruma göre. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
K'yi şimdilik kullanmadığın tuşla değiştir baktın daha fazla kırılma oldu tekli ya da set halinde keycaps alabilirsin. Keycaps alırsan doubleshot pbt almaya dikkat et, Türkçe keycaps istersen Wraith üzerinde satılıyor alabilirsin.

K'yi şimdilik kullanmadığın tuşla değiştir baktın daha fazla kırılma oldu tekli ya da set halinde keycaps alabilirsin. Keycaps alırsan doubleshot pbt almaya dikkat et, Türkçe keycaps istersen Wraith üzerinde satılıyor alabilirsin.
Anladımm evet bu da mantıklıymış teşekkürler, peki sormak istediğim şey set halinde veya tekli keycaps'leri nasıl alabilirim? Yani mesela dediğiniz gibi doubleshot pbt falan, hiçbirini bilmiyorum bunların, işte bu yüzden bana link verebilirseniz çok sevinirim. Geçici olarak dediğiniz gibi bunu yapayım, eğer olmazsa da buradan bana vereceğiniz ürünü satın alırım duruma göre. Ben zaten az önce internete baktım ama bu klavyenin boyutlarına falan uygun veya nasıl bir tuş seti almam gerektiğini hiç anlamadım, hatta satılan tuş seti bile bulamadım diyebilirim. Bu yüzden bana tuş seti satılan bir link verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Anladımm evet bu da mantıklıymış teşekkürler, peki sormak istediğim şey set halinde veya tekli keycaps'leri nasıl alabilirim? Yani mesela dediğiniz gibi doubleshot pbt falan, hiçbirini bilmiyorum bunların, işte bu yüzden bana link verebilirseniz çok sevinirim. Geçici olarak dediğiniz gibi bunu yapayım, eğer olmazsa da buradan bana vereceğiniz ürünü satın alırım duruma göre. Ben zaten az önce internete baktım ama bu klavyenin boyutlarına falan uygun veya nasıl bir tuş seti almam gerektiğini hiç anlamadım, hatta satılan tuş seti bile bulamadım diyebilirim. Bu yüzden bana tuş seti satılan bir link verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Türkçe için, tuşlar saydam değil diye biliyorum ama Wraith ya da Temu da çok güzel keycapsler oluyor vergi limitini geçmiyorsa alabilirsiniz örnek bırakayım ben siz kendiniz keycaps diye aratarak bakın.
Cartoon
Dalga desenli
Gradyant

Türkçe için, tuşlar saydam değil diye biliyorum ama Wraith ya da Temu da çok güzel keycapsler oluyor vergi limitini geçmiyorsa alabilirsiniz örnek bırakayım ben siz kendiniz keycaps diye aratarak bakın.
Cartoon
Dalga desenli
Gradyant
Çok teşekkür ederim, peki bir şey soracağım, bu siteler güvenilir mi acaba? Yani 3 link verdiniz ya onlardan bahsediyorum, veya mesela Türkiye'deki sitelerde veya Amazon'da falan yok mudur bunlar acaba? Amazon'da Hepsiburada'da falan varsa çok iyi olur veya herhangi Türk mağazasında, çünkü hiç yabancı sitelerden alışveriş yapmadım nasıl olur hiçbir fikrim yok, süreci bana anlatırsanız sevinirim çok teşekkürler. Bir de bunlar sadece tuş değil mi? Sadece klavyedeki tuşları çıkaracağım ve switch'lerin üzerine tuşları yerleştireceğim, hepsi bu kadar doğru mu? Teşekkürler.

Keycapslerde dikkat etmen gereken şey ışık geçiriyor mu geçirmiyor mu geçirmeyen alırsan hoşuna gitmeyebilir. Bir de olmadı orijinal ASUS servisini arayıp tuş fiyatlarını sorun değerlendirin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı