Merhaba, iyi günler dilerim herkese. Geçen yıl yine burada konu açmıştım ve gelen öneri üzerine ASUS ROG Azoth Snow almıştım, çok da memnunum, hiçbir sıkıntı yok. Ancak K tuşunun iç taraftan alt ve sol taraftaki parçası koptu, bu yüzden K tuşu sürekli olarak kendiliğinden çıkıyor, tam oturmuyor. İç tarafta alttaki küçük plastik parça koptuğu için yazı yazarken K tuşuna basarken hep üst tarafa basmam lazım. Eğer ortaya veya alt taraftan basarsam K tuşuna, o zaman sadece sert bir şekilde takılıyor. Bu rahatsız edici. Bu klavyeyi özellikle Custom olduğu için de tavsiye etmişlerdi zaten. Garantiye göndermek istemiyorum. İstediğim zaman başka tuş takımı veya keycaps, artık ne deniyorsa, alıp bu klavyenin dış kasasına uygun olan yeni tuşlarla değiştirebilirmişim. Bu konuda bana öneriniz nedir? Tüm tuşları tek tek söküp yeni tuş takımı alıp onları da takabilirim veya sadece K tuşunun yerine başka bir tuş da takabilirim. Çünkü aslında tuşun altındaki mekanik switch'lerde hiçbir sorun yok, sadece tuşun altındaki, o tuşu switch'e bağlayan plastik parçanın alt ve sol kısmı koptu, hepsi bu. O yüzden yeni tuşlar satın alarak K tuşunun yerine başka bir tuş takabilirim diye düşünüyorum. Mümkünse tek bir tuş değil de direkt bütün tuşları içeren bir set olarak almak isterim, komple de değiştirebilirim duruma göre. Çok teşekkürler.