Alüminyum olup manyetik kullanması. Alınır herhalde manyetikler hakkında çok bir bilgim yok. @Mantar09 hocam müsaitseniz bir manyetik önerisi alabilir miyiz?
Hocam klasik sade görünen birşey almak istemiyorum . Rs7 nasıl sizce ? Ya da onun kullandığı gibi keycaps modeli biliyorsanız atabilir misinizChilkey Slice75 HE Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) bu fiyatlara çıkıyorsam slice 75 alırım doğrusu.
RS7 kullandım ben yazılım falan konusunda pek anlaşılır değil rahat edemezsiniz kullanırken.Hocam klasik sade görünen birşey almak istemiyorum . Rs7 nasıl sizce ? Ya da onun kullandığı gibi keycaps modeli biliyorsanız atabilir misiniz
ışığını ayarlamak dışında klavye yazılımı kullanmadım hiçRS7 kullandım ben yazılım falan konusunda pek anlaşılır değil rahat edemezsiniz kullanırken.
onun dışında nasıl bi deneyimdi pekiRS7 kullandım ben yazılım falan konusunda pek anlaşılır değil rahat edemezsiniz kullanırken.
Yanlış bilmiyorsam RGB yok düz renk. Ses ve hissiyat açısından şuanda kullandığım ürünün yanından bile geçemez birde oyun olarak da bir artısını hissetmedim. Ne tarz bir ürün istiyorsunuz ona göre öneri yapayım.ışığını ayarlamak dışında klavye yazılımı kullanmadım hiç
onun dışında nasıl bi deneyimdi peki
sade olmayan bi model arıyorum . yeşil-mor falan olmadıkça rengi çok önemli değil.Yanlış bilmiyorsam RGB yok düz renk. Ses ve hissiyat açısından şuanda kullandığım ürünün yanından bile geçemez birde oyun olarak da bir artısını hissetmedim. Ne tarz bir ürün istiyorsunuz ona göre öneri yapayım.
sade olmayan bi model arıyorum . yeşil-mor falan olmadıkça rengi çok önemli değil.
rs7 nin kullandığı tarzda keycaps de olur
Düz istemiyorum dediniz düz model attınız. Bunun yerine Chilkey ND75, Furycube f75 ultra ve pro modelleri daha mantıklıhocam bu nasıl sizce @Michael_Kaiser ?
YUNZII AL80 QMK/VIA Alüminyum LCD Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam bu nasıl sizce @Michael_Kaiser?
YUNZII AL80 QMK/VIA Alüminyum LCD Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com