UmkuT Kilopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba, başarılı bir kurulum yaptım. Fakat Bluetooth'um düzgün çalışmıyor. Ne yapabilirim? Anakartım ASUS ROG B550F Wi-Fi.
Merhaba, başarılı bir kurulum yaptım. Fakat Bluetooth'um düzgün çalışmıyor. Ne yapabilirim? Anakartım ASUS ROG B550F Wi-Fi.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 16 Temmuz 2022 #2 Wi-Fi kartı modeli neydi? Artı 0 Eksi
KS KS UmkuT Kilopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik 16 Temmuz 2022 #3 e.n.e.s dedi: Wi-Fi kartı modeli neydi? Genişletmek için tıkla... Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160Mhz Bir önerisi olan var mıdır? Dosya Ekleri image.jpg 289,6 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 18 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Wi-Fi kartı modeli neydi? Genişletmek için tıkla... Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160Mhz Bir önerisi olan var mıdır?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Temmuz 2022 #4 Bununla deneyin. GitHub - OpenIntelWireless/IntelBluetoothFirmware: Intel Bluetooth Kernel Extensions for macOS Intel Bluetooth Kernel Extensions for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/IntelBluetoothFirmware development by creating an account on GitHub. github.com Olmazsa BrcmPatchRAM ile deneyebilirsiniz. GitHub - acidanthera/BrcmPatchRAM Contribute to acidanthera/BrcmPatchRAM development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
Bununla deneyin. GitHub - OpenIntelWireless/IntelBluetoothFirmware: Intel Bluetooth Kernel Extensions for macOS Intel Bluetooth Kernel Extensions for macOS. Contribute to OpenIntelWireless/IntelBluetoothFirmware development by creating an account on GitHub. github.com Olmazsa BrcmPatchRAM ile deneyebilirsiniz. GitHub - acidanthera/BrcmPatchRAM Contribute to acidanthera/BrcmPatchRAM development by creating an account on GitHub. github.com