Asus ROG Centurion mu, Yoksa Strix 7.1 mi?

ozumcan

Hectopat
Hepinize iyi akşamlar. 1-2 aya bilgisayar toplayacağım. Ancak kulaklık konusu bayağı kafamı karıştırdı. Başlıkta belirtmiş olduğum iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Mikrofonu sıkıntı değil. Onu ayrı alacağım.

Kulaklık konusunda SS Arctis Pro, kablolu tercih ederseniz Arctis 5 öneririm.
arkadaş iki adet kulaklık arasında kalmış. ve arada kaldığı iki kulak da da gerçek bir 7.1 ses teknolojisi var. yani ss arctis pro veye arctis 5 gibi sanal bir ses teknolojisine sahip değil seçtiği kulaklıklar. Asus un bu modelleri dururken ss almak bence inanılmaz saçma ve yersiz. SS de her kulakjl ped inde 1 tane hoparlör varken Asus da her kulak ped inde 5 tane hoparlör mevcut. bence ses kalitesi ve 7.1 ses kalitesi olarak hiç kıyaslanacak cihazlar bile değiller.
kulaklık olarak bende iki model arasında çok kaldım. ve hala ikisi arasında gidip gelmekteyim. ikisi arasında görünüş hariç ses kartlarının işlevselliği bakımından büyük bir fark var. ayrıca Centurion daha yeni bir model olduğundan sürücüleri yenilenmiş bir biçimde kullanıma sunulmuş durumda. Şahsen ben Centurion almayı düşünüyorum. Ve en kısa zamanda da seçimimi Centurion tarafında yapacağım.

Ne kadar da abartmayı seviyorsunuz! Bütçe sıkıntı değil dedi diye 12 bin liralık kulaklık önermek de baya güzel bir hareket.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı