noxi000 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 İnternette forumlarda bayağı bir araştırdım sonuç olarak bu kulak içi kulaklığı almaya karar verdim. Parasına değer mi? Yoksa başka bir ürün mü almak mantıklı? bütçe aynı, 2800 TL maximum olur. Amazon.com.tr
İnternette forumlarda bayağı bir araştırdım sonuç olarak bu kulak içi kulaklığı almaya karar verdim. Parasına değer mi? Yoksa başka bir ürün mü almak mantıklı? bütçe aynı, 2800 TL maximum olur. Amazon.com.tr
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.336 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Ağustos 2024 #2 Son kararlardan sonra bu ürün gümrükte takılır muhtemelen 30 Euro'yu geçiyor. Kararın geçerli sayılmasına kadar gelmeyebilir.
Son kararlardan sonra bu ürün gümrükte takılır muhtemelen 30 Euro'yu geçiyor. Kararın geçerli sayılmasına kadar gelmeyebilir.
noxi000 Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 XPLSG dedi: Son kararlardan sonra bu ürün gümrükte takılır muhtemelen 30 Euro'yu geçiyor. Kararın geçerli sayılmasına kadar gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten 560tl gümrük vergisi var ayın 28 de gelir diyor siparişi geçtim iadeye falan gitmesinden geri isterse 1 ay sonra gelsin
XPLSG dedi: Son kararlardan sonra bu ürün gümrükte takılır muhtemelen 30 Euro'yu geçiyor. Kararın geçerli sayılmasına kadar gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten 560tl gümrük vergisi var ayın 28 de gelir diyor siparişi geçtim iadeye falan gitmesinden geri isterse 1 ay sonra gelsin