Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 827 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #1 ASUS ROG cetra TWS kendi kendine şarjı bitiyor. Bu normal mi? Mesela dün şarja takmıştım ve %100 olmuştu fakat bu akşam baktığımda kırmızı ışık yaktı yani şarjı azalmıştı.
ASUS ROG cetra TWS kendi kendine şarjı bitiyor. Bu normal mi? Mesela dün şarja takmıştım ve %100 olmuştu fakat bu akşam baktığımda kırmızı ışık yaktı yani şarjı azalmıştı.
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 887 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 8 Ekim 2023 #2 Kendini kapatmıyor olabilir T13 kulaklığımda başıma geldi.
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 827 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #3 NGY dedi: Kendini kapatmıyor olabilir T13 kulaklığımda başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? NGY dedi: Kendini kapatmıyor olabilir T13 kulaklığımda başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Sürekli içinden elektrik sesi geliyor. Kapanmıyor olabilir.
NGY dedi: Kendini kapatmıyor olabilir T13 kulaklığımda başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? NGY dedi: Kendini kapatmıyor olabilir T13 kulaklığımda başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Sürekli içinden elektrik sesi geliyor. Kapanmıyor olabilir.
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 887 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 8 Ekim 2023 #4 Harvey Specter dedi: Ne yapabilirim? Sürekli içinden elektrik sesi geliyor. Kapanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Reset atmayı deneyin.
Harvey Specter dedi: Ne yapabilirim? Sürekli içinden elektrik sesi geliyor. Kapanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Reset atmayı deneyin.
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 827 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #5 NGY dedi: Reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Uygulamadan baktım ama göremedim
NGY dedi: Reset atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Uygulamadan baktım ama göremedim
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 887 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 9 Ekim 2023 #6 Üzerindeki tuşlara basılı tutup ışıklar yanıp sönünce oluyordu benim kulaklığımda ASUS'ta nasıl bilmiyorum sende dene istersen.
Üzerindeki tuşlara basılı tutup ışıklar yanıp sönünce oluyordu benim kulaklığımda ASUS'ta nasıl bilmiyorum sende dene istersen.
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 827 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #7 NGY dedi: Üzerindeki tuşlara basılı tutup ışıklar yanıp sönünce oluyordu benim kulaklığımda ASUS'ta nasıl bilmiyorum sende dene istersen. Genişletmek için tıkla... Üzerinde tuş yok ki
NGY dedi: Üzerindeki tuşlara basılı tutup ışıklar yanıp sönünce oluyordu benim kulaklığımda ASUS'ta nasıl bilmiyorum sende dene istersen. Genişletmek için tıkla... Üzerinde tuş yok ki