Asus Rog CG8890 mı almalıyım veya başka bir alternatif varmı ?

10.000 TL civarına LGA 2011 sistem toplamak daha mantıklı değil mi ?

İzlediğim incelemelerde asusun her parçasının özel olduğu belirtildi. Özellikle Recep abide belirtti . Normal bir 4770k ile bu canavardaki işlemcinin marka model aynı olmasına rağmen farklı olduğundan bahsetti . Recep abi konuyla ilgilenirse sevinecem .

Bellekleri CL9 seçmelisin.
Görmemişim.

- - - Güncellendi - - -

CG8890'da 4820k veya 4960x kullanılıyor. Benim önerdiğim sistemde ise 4960x kullanılıyor. Ekran kartı yönünden 780 Ti SLI ile daha fazla performans alırsın.

Farklı olduğu değil, farklı olabileceğinden bahsediyor. Nedeni ise ASUS'un INTEL'den bir dolu 4770K aldığı için işlemcileri test edip, yüksek overclock kapasitesine sahip olanları ROG serisi bilgisayarlarda kullanması. Dışardan kendin bir bilgisayar toplarsan aynı O.C kapasitesine sahip bir işlemci denk gelebilir. Ama Tytan alırsan elindeki işlemcinin O.C edilebilme kapasitesinin yüksek olduğu garanti. Mesele bu yani. Aynı şey ekran kartlarında kullanılan GPU'lar içinde geçerli diye biliyorum.

LGA 2011 sistem iyi olabilirdi. Olacağı zaman ise oyunları ekran kartı yerine işlemcinin oynatabileceği zaman

O zamana kadar darboğaz yapmadığı sürece işlemciyi ekran kartından üstün tutmak gerekir.

Tamam, biriniz konuyu kapatsın lütfen.

6-7 ay sonra yardım ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…