ASUS ROG Claymore II mekanik klavye alınır mı?

Aedirnn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 9 9950X 4.30GHZ 64MB AM5 / ASUS PRIME X870-P AMD X870 SOKET AM5 DDR5 8000 / Lian Li Galahad II LCD 360mm / Palit Jetstream RTX 4070 Ti Super OC Edition 16GB GDDR6X 256Bit
Meslek
Mimar
Mekanik ve kaliteli klavye arıyorum rgb de olabilir ve standart klavye ölçülerinde yani 70cm olması önemli küçük klavyeleri kullanamayacağımı dusunuyorum

Mekanik ve kaliteli klavye arıyorum rgb de olabilir ve standart klavye ölçülerinde yani 70cm olması önemli küçük klavyeleri kullanamayacağımı dusunuyorum
ben size bii tavsiye vereyim bence tkl klavyelere bakin numpad cok kullanmiyorsanmiz okadar kucuk fegil bende apex pro tkl kullaniyorum. Lakin tkl uygun derseniz wraith de vb sitelerde cok daha iyi klavyeler var

Almışken kaliteli alıyım 1 kez alıyım diyorum

Almışken kaliteli alıyım 1 kez alıyım diyorum
tkl klavye kullanirim diyorsaniz apex pro tkl alabilirsiniz ben gayet memnunun be gercekten cok kaliteli sizi uzmez veya arkadaslarim wraith w75 kullaniyordu bikac kez deneyileyebildim o da cok iyidi ikisine bvakabilirsiniz baska klavye oneririm onermesine lakin deneyimledigim sadece bunlar.

Asus Claymore II kullanıyorum, sanırım 2 seneyi biraz geçti. 2 adet tuşunda sorun yaşıyorum ki bir tanesi en çok kullandığım. Kablosuz olması, numpad ın ayrılması gibi opsiyonlar benim kullanım tarzım için önemli idi ve seçim sebeplerimin de başında geliyordu. Optik ve mekanik bir klavye. bir tuşun mekanik kısmı bozuldu sanırım ama optik çalışıyor bu yüzden tuş da çalışıyor ama tekliyor arada. diğer tuşun ise arıza sebebini anlamadım hala, düzelmiyor. ama PrtScreen tuşu, dert etmiyorum. Daha iyi klavyeler vardır muhtemelen, Asus çok fiyat şişiriyor bence. Ben bir çek karşılığı sadece Asus ürünleri alabiliyordum, markayı o sebeple seçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…