Normalde Corsair K68 adlı klavyeyi almayı düşünüyordum. Fakat sitenin içerisindeki konularda gezerken gördüm ki, Corsair klavyelerde, kabaca dınnnn tarzında bir ses çıkıyormuş ve bu sesle çoğu Corsair klavyede karşılaşılıyormuş. Hal böyle olunca, ben de farklı bir klavye almaya yöneldim. Kahverengi Switch'in kırmızıdan daha iyi olduğunu da okudum sitede. O yüzden şu linkteki klavyeye yöneldim.
Kullanıyorum öneririm. Amazon fiyatı 250 dolar stok bitirmek için qp ye yollamış asus. Normalde görebileceğin en pahalı klavyelerdendir. Bu fiyata alınabilecek en iyi klavyeden birisidir. Diğer alınabilecekler k70 mk2 cooler master mk750. Aralarından claymore 1 tık önde bence.
Cevabın için teşekkürler öncelikle. Şunu da sorayım, kahverengi switch'i hiç deneme fırsatım olmadı. Şu an için zaten yüksek ihtimalle bu klavyeyi alacağım ama, switch iyi mi sence?
Cevabın için teşekkürler öncelikle. Şunu da sorayım, kahverengi switch'i hiç deneme fırsatım olmadı. Şu an için zaten yüksek ihtimalle bu klavyeyi alacağım ama, switch iyi mi sence?
Kalite kontrolü diye bir faktör de var. Bu switchler direk geldiği gibi montaja yollanmıyor.
Bu yay sorunu gayet yaygın Corsair klavyelerde, demek Corsair kalite kontrolünde bir problem yaşıyor ki bunlar karşımıza çıkıyor. Tabi kasanın malzemesinin de payı var, metal kasa da bunu etkiliyor.
Kalite kontrolü diye bir faktör de var. Bu switchler direk geldiği gibi montaja yollanmıyor.
Bu yay sorunu gayet yaygın Corsair klavyelerde, demek Corsair kalite kontrolünde bir problem yaşıyor ki bunlar karşımıza çıkıyor. Tabi kasanın malzemesinin de payı var, metal kasa da bunu etkiliyor.
Cherry MX Brown mekanik hissini hiç yaşatmıyor söyliyim. Yani o click sesi gelmiyor. Tok bir sese sahip. Normal klavyeden hallice onu belirtelim. Onun dışında güzel klavyedir fakat Red Switch önerim olur oyun için alınacaksa eğer. Yazı yazmak ve click sesini iliklerine kadar hissetmek istiyorsan da Razer Green veya MX Blue idealdir.
Tahmin yürütüyorum, tabi hiçbir kurumu direk suçlamak istemem. Ben başka markalardan pek duymadım. Kendi klavyemde de en az 4-5 tuş var yay sesi çıkaran.
Corsair klavye kasasında da ucuz malzeme kullandığından insan şüpheye düşüyor.