Arkadaşlar merhaba, sistem topluyorum ve parça olarak sadece anakart kaldı. Yaklaşık 1 aydır ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero anakartım kargoya verilmedi, devamlı tedarik ertelendi diye mail aldım. Şimdiki tahmini tedarik zamanı 3 Mart diyorlar ama beklemekten sıkıldım. Sizce biraz daha fiyat farkı ödeyip Formula modelini alınır mı? İki anakartın da linkini bırakıyorum buraya.
Socket AM4, X570 Chipset,3rd Gen AMD Ryzen™, 4 x DDR4 supporting up to 128GB,PCIe Gen 4 support, Aura Sync, 8 x SATA 6Gb/s ports, 8 x USB 3.2 Gen 2 ports
@Mithrandir41 üzüldüm hocam, çok güzel bir anakart. Formula da üzmez ama mosfet soğutucularına custom soğutma için uygun olduğunu biliyordum. Her iki anakart da üst seviye, ikisi de üzmeyecek parçalar. Bu arada siz İntel toplamıyor muydunuz ya?
@Mithrandir41 üzüldüm hocam, çok güzel bir anakart. Formula da üzmez ama mosfet soğutucularına custom soğutma için uygun olduğunu biliyordum. Her iki anakart da üst seviye, ikisi de üzmeyecek parçalar. Bu arada siz İntel toplamıyor muydunuz ya?