T turanragnar Picopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 70 16 Kasım 2020 #1 Bu kulaklığa sahibim ama PC'den mikrofonu açamadım. Discord gördüğü halde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
E Eminsalih Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 Çözebildin mi bende de aynı sorun var.
M Muhammed yusuf1062 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #3 turanragnar dedi: Bu kulaklığa sahibim ama PC'den mikrofonu açamadım. Discord gördüğü halde. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum
turanragnar dedi: Bu kulaklığa sahibim ama PC'den mikrofonu açamadım. Discord gördüğü halde. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum
E Eminsalih Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 Muhammed yusuf1062 dedi: Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yenine sert oturuyor ben oturtamamışım o yüzden çalışmamış.
Muhammed yusuf1062 dedi: Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yenine sert oturuyor ben oturtamamışım o yüzden çalışmamış.
emir.kasapan Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #5 Eminsalih dedi: Yenine sert oturuyor ben oturtamamışım o yüzden çalışmamış. Genişletmek için tıkla... Muhammed yusuf1062 dedi: Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl çözdün ya?
Eminsalih dedi: Yenine sert oturuyor ben oturtamamışım o yüzden çalışmamış. Genişletmek için tıkla... Muhammed yusuf1062 dedi: Çözüm bulundumi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl çözdün ya?