ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 Selamlar arkadaşlar bu iki kulaklik arasinda kaldim sizce hangisi daha iyidir? Ben genelde Slow ya da bassli muzik dinlerim ve League of Legends oynayan biriyim. Ayda 1 CS:GO giriyorum sizce hangisi iyidir benim icin? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Selamlar arkadaşlar bu iki kulaklik arasinda kaldim sizce hangisi daha iyidir? Ben genelde Slow ya da bassli muzik dinlerim ve League of Legends oynayan biriyim. Ayda 1 CS:GO giriyorum sizce hangisi iyidir benim icin?
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #2 Logitech Pro X.
mertr06 Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 533 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Haziran 2020 #3 Logitech Pro X
FurkaanK Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 524 Çözümler 2 Yer Sanane 16 Haziran 2020 #4 ANILxTR dedi: Selamlar arkadaşlar bu iki kulaklik arasinda kaldim sizce hangisi daha iyidir? Ben genelde Slow ya da bassli muzik dinlerim ve League of Legends oynayan biriyim. Ayda 1 CS:GO giriyorum sizce hangisi iyidir benim icin? Genişletmek için tıkla... Tartışmasız Logitech Pro X.
ANILxTR dedi: Selamlar arkadaşlar bu iki kulaklik arasinda kaldim sizce hangisi daha iyidir? Ben genelde Slow ya da bassli muzik dinlerim ve League of Legends oynayan biriyim. Ayda 1 CS:GO giriyorum sizce hangisi iyidir benim icin? Genişletmek için tıkla... Tartışmasız Logitech Pro X.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #5 peki neden asus'da quad dac var hi-res mevcut aslında güzel performansı var diye düşünmüştüm :s mertr06 dedi: Logitech Pro X Genişletmek için tıkla... neden peki peki neden arkadaşlar lütfen yazın şimdi alıcam ikisi arasında kaldım Son düzenleme: 19 Haziran 2020
peki neden asus'da quad dac var hi-res mevcut aslında güzel performansı var diye düşünmüştüm :s mertr06 dedi: Logitech Pro X Genişletmek için tıkla... neden peki peki neden arkadaşlar lütfen yazın şimdi alıcam ikisi arasında kaldım