A arthor Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Hangisi daha iyidir? Sağ sol sesler ses kalitesi vs.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 15 Ağustos 2024 #2 Biri kablolu, diğeri kablosuz. Uygun bir karşılaştırma değil.
A arthor Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 WerBeastDu dedi: Biri kablolu, diğeri kablosuz. Uygun bir karşılaştırma değil. Genişletmek için tıkla... Kablolu olarak da kullanılıyor sadece ses kalitesini merak etmek istedim hocam. Yakın zamanda 7Kdan 9K ya çıktı ASUS ROG Delta s animate. arthor dedi: Kablolu olarak da kullanılıyor sadece ses kalitesini merak etmek istedim hocam. Yakın zamanda 7Kdan 9K ya çıktı ASUS ROG Delta s animate. Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
WerBeastDu dedi: Biri kablolu, diğeri kablosuz. Uygun bir karşılaştırma değil. Genişletmek için tıkla... Kablolu olarak da kullanılıyor sadece ses kalitesini merak etmek istedim hocam. Yakın zamanda 7Kdan 9K ya çıktı ASUS ROG Delta s animate. arthor dedi: Kablolu olarak da kullanılıyor sadece ses kalitesini merak etmek istedim hocam. Yakın zamanda 7Kdan 9K ya çıktı ASUS ROG Delta s animate. Genişletmek için tıkla... .