A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.239 7 Mart 2024 #1 HyperX Cloud III aldım kargoda daha gelmedi. Bu kulaklık ilgimi çekti sizce hiç paketi açmadan III'ü iade edip, ROG delta white alınır mı? Mic kalitesi iyi kulaklık arıyordum Cloud III çok iyi diye aldım. Sizce hangisi? Cloud III 3100 TL aldım. ASUS ROG Delta white 4600 TL. ASUS ROG Delta White RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG Delta White RGB Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG DELTA WHITE ITOPYA'da www.itopya.com
HyperX Cloud III aldım kargoda daha gelmedi. Bu kulaklık ilgimi çekti sizce hiç paketi açmadan III'ü iade edip, ROG delta white alınır mı? Mic kalitesi iyi kulaklık arıyordum Cloud III çok iyi diye aldım. Sizce hangisi? Cloud III 3100 TL aldım. ASUS ROG Delta white 4600 TL. ASUS ROG Delta White RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA ASUS ROG Delta White RGB Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG DELTA WHITE ITOPYA'da www.itopya.com
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.513 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Mart 2024 #2 Mikrofon testini YouTube'dan dinleyin. Ses kalitesi bariz Cloud III'den iyi. Üstündeki ses çipleri arasında uçurum var desek yanlış olmaz.
Mikrofon testini YouTube'dan dinleyin. Ses kalitesi bariz Cloud III'den iyi. Üstündeki ses çipleri arasında uçurum var desek yanlış olmaz.
A aragornxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 1.239 7 Mart 2024 #3 Merdt dedi: Mikrofon testini YouTube'dan dinleyin. Ses kalitesi bariz Cloud III'den iyi. Üstündeki ses çipleri arasında uçurum var desek yanlış olmaz. Genişletmek için tıkla... 3100 TL CLoud III'e vermiştim 4600 TL bütçeye çıkmaya deger mi Rog Delta için?
Merdt dedi: Mikrofon testini YouTube'dan dinleyin. Ses kalitesi bariz Cloud III'den iyi. Üstündeki ses çipleri arasında uçurum var desek yanlış olmaz. Genişletmek için tıkla... 3100 TL CLoud III'e vermiştim 4600 TL bütçeye çıkmaya deger mi Rog Delta için?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.513 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Mart 2024 #4 aragornxx dedi: 3100 TL CLoud III'e vermiştim 4600 TL bütçeye çıkmaya deger mi Rog Delta için? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi için evet bence. Mikrofon testini duyalı uzun zaman olduğu için yanlış bilgilendirmek istemem. Mutlaka dinleyin YouTube'dan.
aragornxx dedi: 3100 TL CLoud III'e vermiştim 4600 TL bütçeye çıkmaya deger mi Rog Delta için? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi için evet bence. Mikrofon testini duyalı uzun zaman olduğu için yanlış bilgilendirmek istemem. Mutlaka dinleyin YouTube'dan.