Cihazımı getirdikleri hali anlatsam halime üzülürsün. O zamanın parasıyla 27bin TL ödedim Vatan Bilgisayar topkapıya. Eve geldim panel çerçevesi bu videodaki gibi kanırtık ve ölü piksel mevcut. Hadi panel çerçevesi neyse dedim onu yaptım. Ölü piksel için servise yolladım. Teslim ettiklerinde panel çerçevesini yine kanırtık göndermişler üstüne de alt kapak vidasını yalama yaptılar. Hadiii tekrar gönderdim. Ben ellemedim bahane o olsun diye panel çerçevesi ve alt kapak vidası değişecek diye not düşürttüm. Panel çerçevesini yaptılar vida yuvasını değiştirmemişler. Tekrar gitti bir şey yok deyip tekrar gönderdiler. 4 ay teslim almadım cihazımı. En sonunda vidayı da değiştirdiler tekrar gidip gönderdiğimde. ASUS Türkiye yetkilisi varsa burada onun yüzüne çok ağır küfürler etmek istiyorum. Paramla rezil oldum onlar yüzünden. SMS ınfocomm ve ASUS Türkiye pişmanlıktır.
Isıdan değil. Fabrikasyon bir hata. Bozuk laptopları satamadıkları için Avrupa ve Amerika pazarında, Türkiye gibi geri kalmış orta doğu çöplüğündeki ülkelere satıyorlar. Servise yollarsan benim gibi sürünür durursun. Hayvan gibi işçilikleri var affedersin. Sağlam yeri de bozuyorlar. İade etmeni şiddetle öneririm.