ASUS ROG ekran çerçeve açılması

Apollo61

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarı alalı 2 hafta oldu. Bugün fark ettim ki ekran çerçevesinin alt kısmının bir kısmı olması gerekenden 2 3 kat daha fazla açık bilgisayarı aldığımda çektiğim ilk videoya da baktım orada da açıkmış yani yeni fark ettim. Sizce garantiye göndermeli miyim? Bir daha bilgisayarı gönder al uğraşmak istemiyorum farklı bir çözüm öneriniz var mı? Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem hallolur mu ne dersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bilgisayarı alalı 2 hafta oldu. Bugün fark ettim ki ekran çerçevesinin alt kısmının bir kısmı olması gerekenden 2 3 kat daha fazla açık bilgisayarı aldığımda çektiğim ilk videoya da baktım orada da açıkmış yani yeni fark ettim. Sizce garantiye göndermeli miyim? Bir daha bilgisayarı gönder al uğraşmak istemiyorum farklı bir çözüm öneriniz var mı? Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem hallolur mu ne dersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

kesinlikle bilgisayarcıya götürme ne yaptıkları belirsiz garantiye yolla büyük ihtimal ısıdan olmuş

Mahalle bilgisayarcıya güven yoktur zaten laptop olduğu ve laptoplar küçük mimarlık olduğu için hiç geri takmaya vs. uğraşmadan sana geri yollarlar garanti almak daha mantıklı olur

Bende Asus ROG Strix G15 (2022) sahibiyim. Bende hem çercevesi bu şekilde kanırtıktı hem de 4 adet ölü piksel vardı beyaz renkte. Çerçeveyi kendim elimle panelin tırnağına oturttum düzelttim. Panel değişimi için Vatan bilgisayar üzerinden Asus'a gönderdim servisi çok kötü cihazı iade almak istemediler. Teslim ettiklerinde de yine çerçevesi bu şekilde bana gönderildi. Sana tavsiyem iade edebiliyorsan iade et başka marka al. Asus çok çok kötü servis konusunda.

Bende ASUS ROG STRIX G15 (2022) sahibiyim. Bende hem çercevesi bu şekilde kanırtıktı hem de 4 adet ölü piksel vardı beyaz renkte. Çerçeveyi kendim elimle panelin tırnağına oturttum düzelttim. Panel değişimi için Vatan Bilgisayar üzerine ASUS'a gönderdim servisi çok kötü. Teslim ettiklerinde de yine çerçevesi bu şekilde bana gönderildi. Sana tavsiyem iade edebiliyorsan iade et başka marka al. ASUS çok çok kötü servis konusunda.

+ Diyebilirim ASUS servislerinde bayağı tozutuyor tek amaçları ticaret ve para

Bende Asus ROG Strix G15 (2022) sahibiyim. Bende hem çercevesi bu şekilde kanırtıktı hem de 4 adet ölü piksel vardı beyaz renkte. Çerçeveyi kendim elimle panelin tırnağına oturttum düzelttim. Panel değişimi için Vatan bilgisayar üzerinden Asus'a gönderdim servisi çok kötü cihazı iade almak istemediler. Teslim ettiklerinde de yine çerçevesi bu şekilde bana gönderildi. Sana tavsiyem iade edebiliyorsan iade et başka marka al. Asus çok çok kötü servis konusunda.

ben de asus büyük marka olduğundan iyi sanıyordum. Hocam tırnaklı bi bölge değil heralde yapışkanlı bi bölüm. Sizce göndermesem sıkıntı çıkar mı? Eğer ısıdansa bir daha açılır zaten şu ana kadar da fark etmedim bakmazsan anlaşılmıyor.

Cihazımı getirdikleri hali anlatsam halime üzülürsün. O zamanın parasıyla 27bin TL ödedim Vatan bilgisayar Topkapıya. Eve geldim panel çerçevesi bu videodaki gibi kanırtık ve ölü piksel mevcut. Hadi panel çerçevesi neyse dedim onu yaptım. Ölü piksel için servise yolladım. Teslim ettiklerinde panel çerçevesini yine kanırtık göndermişler üstüne de alt kapak vidasını yalama yaptılar. Hadiii tekrar gönderdim. Ben ellemedim bahane o olsun diye panel çerçevesi ve alt kapak vidası değişecek diye not düşürttüm. Panel çerçevesini yaptılar vida yuvasını değiştirmemişler. Tekrar gitti bişey yok deyip tekrar gönderdiler. 4 ay teslim almadım cihazımı. En sonunda vidayı da değiştirdiler tekrar gidip gönderdiğimde. Asus Türkiye yetkilisi varsa burada onun yüzüne çok ağır küfürler etmek istiyorum. Paramla rezil oldum onlar yüzünden. SMS Infocomm ve Asus Türkiye pişmanlıktır.

ben de asus büyük marka olduğundan iyi sanıyordum. Hocam tırnaklı bi bölge değil heralde yapışkanlı bi bölüm. Sizce göndermesem sıkıntı çıkar mı? Eğer ısıdansa bir daha açılır zaten şu ana kadar da fark etmedim bakmazsan anlaşılmıyor.
Isıdan değil. Fabrikasyon bir hata. 'Ayıplı mal' laptopları satamadıkları için Avrupa ve Amerika pazarında, Türkiye gibi geri kalmış ortadoğu çöplüğündeki ülkelere satıyorlar. Servise yollarsan benim gibi sürünür durursun. Hayvan gibi işçilikleri var afedersin. Sağlam yeri de bozuyorlar. İade etmeni şiddetle öneririm.

Son düzenleme:
Cihazımı getirdikleri hali anlatsam halime üzülürsün. O zamanın parasıyla 27bin TL ödedim Vatan Bilgisayar topkapıya. Eve geldim panel çerçevesi bu videodaki gibi kanırtık ve ölü piksel mevcut. Hadi panel çerçevesi neyse dedim onu yaptım. Ölü piksel için servise yolladım. Teslim ettiklerinde panel çerçevesini yine kanırtık göndermişler üstüne de alt kapak vidasını yalama yaptılar. Hadiii tekrar gönderdim. Ben ellemedim bahane o olsun diye panel çerçevesi ve alt kapak vidası değişecek diye not düşürttüm. Panel çerçevesini yaptılar vida yuvasını değiştirmemişler. Tekrar gitti bir şey yok deyip tekrar gönderdiler. 4 ay teslim almadım cihazımı. En sonunda vidayı da değiştirdiler tekrar gidip gönderdiğimde. ASUS Türkiye yetkilisi varsa burada onun yüzüne çok ağır küfürler etmek istiyorum. Paramla rezil oldum onlar yüzünden. SMS ınfocomm ve ASUS Türkiye pişmanlıktır.

Isıdan değil. Fabrikasyon bir hata. Bozuk laptopları satamadıkları için Avrupa ve Amerika pazarında, Türkiye gibi geri kalmış orta doğu çöplüğündeki ülkelere satıyorlar. Servise yollarsan benim gibi sürünür durursun. Hayvan gibi işçilikleri var affedersin. Sağlam yeri de bozuyorlar. İade etmeni şiddetle öneririm.

O kadar haklısınız ki. Vatandan bende aynı bilgisayarı almıştım ve 1 hafta sonra klavyesinde bazı tuşlar çalışmamaya başladı, dedim Windows'la ilgilidir birkaç video baktım olmadı. Gittim götürdüm gram bir şey yapmadılar, "yapamamışlar". Sonra sürücüler kısmından silip yeniden başlattığımda düzeldi, onu da izlediğim bir videodan bakmıştım. Bence cihaza hiç ellemediler bile. Çok gülesim geliyor bu olaya her seferinde. Vallahi bilgisayarı kardeşime verdim çok kullanmıyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazımı getirdikleri hali anlatsam halime üzülürsün. O zamanın parasıyla 27bin TL ödedim Vatan bilgisayar Topkapıya. Eve geldim panel çerçevesi bu videodaki gibi kanırtık ve ölü piksel mevcut. Hadi panel çerçevesi neyse dedim onu yaptım. Ölü piksel için servise yolladım. Teslim ettiklerinde panel çerçevesini yine kanırtık göndermişler üstüne de alt kapak vidasını yalama yaptılar. Hadiii tekrar gönderdim. Ben ellemedim bahane o olsun diye panel çerçevesi ve alt kapak vidası değişecek diye not düşürttüm. Panel çerçevesini yaptılar vida yuvasını değiştirmemişler. Tekrar gitti bişey yok deyip tekrar gönderdiler. 4 ay teslim almadım cihazımı. En sonunda vidayı da değiştirdiler tekrar gidip gönderdiğimde. Asus Türkiye yetkilisi varsa burada onun yüzüne çok ağır küfürler etmek istiyorum. Paramla rezil oldum onlar yüzünden. SMS Infocomm ve Asus Türkiye pişmanlıktır.

Isıdan değil. Fabrikasyon bir hata. Bozuk laptopları satamadıkları için avrupa ve amerika pazarında, Türkiye gibi geri kalmış ortadoğu çöplüğündeki ülkelere satıyorlar. Servise yollarsan benim gibi sürünür durursun. Hayvan gibi işçilikleri var afedersin. Sağlam yeri de bozuyorlar. İade etmeni şiddetle öneririm.
Hocam size çok çektirmişler valla. Ben de daha önceki tüm bilgisayarlarımda sorun çektim 3 defa değiştim. Şuan bu bilgisayardan performans ve ekran açısından gayet memnunum tek sorum o küçük açıklığın bir problem yaratıp yaratamayacağı. Bir de bu pcyi satarsam yerini doldurmak için çok daha fazla para vermem gerekecek rtx 4080 kategorisinde en uygun pc idi aldığımda 2 haftada yine 10 k zam gelmiş

Hocam size çok çektirmişler valla. Ben de daha önceki tüm bilgisayarlarımda sorun çektim 3 defa değiştim. Şuan bu bilgisayardan performans ve ekran açısından gayet memnunum tek sorum o küçük açıklığın bir problem yaratıp yaratamayacağı. Bir de bu pcyi satarsam yerini doldurmak için çok daha fazla para vermem gerekecek rtx 4080 kategorisinde en uygun pc idi aldığımda 2 haftada yine 10 k zam gelmiş
Sıcaktan dolayı orası açılmaz o konuda içini ferah tut. O tırnaklı aslında ancak şöyle bir durum söz konusu paneli bunların çok ince olduğu için sen takarken paneli de kırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı