- Ekran kartı
- 3050 rtx (45w)
- İşlemci
- Ryzen 7 6800hs
ASUS X13 ROG Flow bilgisayarım arka arkaya mavi ekran vermeye başladı. Yaklaşık bir ay önce de böyle yaptığında format atmıştım düzelmişti tekrar format attım ve bazen masaüstüne bile gelmeden sürekli mavi ekran veriyor.
Önemi var mı bilmiyorum ama Epic Games'i kapatmak bir süre engelledi ama tekrar başladı.
Minidump:
drive.google.com
Minidump'dan anlamıyorum, bir konudan okuyarak öğrendim umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Konuda eksik kısım var mı bilemedim.
Buraya ekleme yapmam doğru mu bilemedim ama şu an laptop döngüye girdi sürekli açılıp kapanıyor. Format bile atamıyorum, BIOS'tan UEFI USB'ye geçerken bile reset atıyor (ayarları default yaptım işe yaramıyor)
Önemi var mı bilmiyorum ama Epic Games'i kapatmak bir süre engelledi ama tekrar başladı.
Minidump:
x13 minidump.zip
drive.google.com
Minidump'dan anlamıyorum, bir konudan okuyarak öğrendim umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim.
Konuda eksik kısım var mı bilemedim.
Buraya ekleme yapmam doğru mu bilemedim ama şu an laptop döngüye girdi sürekli açılıp kapanıyor. Format bile atamıyorum, BIOS'tan UEFI USB'ye geçerken bile reset atıyor (ayarları default yaptım işe yaramıyor)