ASUS ROG Flow Z13 alınır mı?

Sedat İritaş

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el olarak ASUS ROG Flow Z13 buldum sizce alınır mı? Bende RTX 4060'lı Casper var fakat ağırlığından ve boşta bile uçak gibi çalışan fanlarından bıktım artık sizce RTX 3050 ve i7 12700H işlemciye sahip Z13 alınır mı? Alınır derseniz Thunderbolt üzerinden HDMI'a görüntü vermek için dönüştürücü var mı sağlıklı çalışır mı ya da Type-C üzerinden HDMI girişine sahip USB hub alsam hub üzerinden şarjda sıkıntı olur mu? Yoksa dediğim gibi Thunderbolt üzerinden HDMI için görüntü alabilir miyim? 13 inc ekran kullanan birisi varsa yazılım için çok sıkıntı olur mu? İkinci el siteden link paylaşabilir miyim bilmediğim için eklemiyorum fakat sorun olmazsa yorumlar da eklerim.

Ekranın küçük olması oyunlarda sorun oluyor mu Valorant gibi oyunlarda.

Ben rtx 4070 olan acrnm metal özel üretim modelini kullanıyorum. Aşırı memnunum ve almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Görüntü aktarımında ve şarjda hiçbir sorun olmaz .

@LeMaNs33 acrnm versiyonunu nereden temin etmiştiniz? Piyasada Z13 4050 harici hiçbirini bulamıyorum. 4070 modeli bayağı güçlü ama daha düşük modellerin performansı çok iyi değil benchmarklarda gördüğüm kadar

Son düzenleme:
İlk çıktığı zaman hepsiburada üzerinden satın aldım.Sınırlı sayıda geldiği için hemen tükendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…