Umut Mutlu
Hectopat
Daha fazla
Konu başlığında da belirttiğim üzere bu iki model arasında kaldım ve size sormak istedim. Farkları neler? Kullanan var mı? Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Başka önerebileceğiniz modeller var mı? Bütçe 250-500 TL.
Asus ROG Fusion:
www.trendyol.com
HyperX Cloud Silver:
www.trendyol.com
Edit:Cloud Silverın siparişini verdim.Gelince sizle deneyimlerimi paylaşacağım.
Kulaklığı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Size deneyimlerimi sunacağım.
Kulaklığın ses kalitesi gerçekten çok iyi. CS:GO gibi kulaklığın önemli olduğu oyunlarda adamların nereden geldiği rahatlıkla duyuluyor.
Müzik dinlerken de güzel bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim.
Dayanıklılık konusunda ise bu 4 ay boyunca kulaklığı 2 kez düşürdüm.Kulaklıkta hiçbir sorun olmadı.
Kulaklığın pedleri çok rahat ama deri olduğu için benim gibi oyun oynarken çok terliyorsanız kulaklarınız terliyor.
Mikrofonun ses kalitesi güzel ve çıkartılabiliyor oluşu çok iyi bir özellik.Mikrofonu kıvırmadan,kulaklığı çıkarmadan yemek yiyebiliyorum
.
Asus ROG Fusion:

Asus Rog Strix Fusion 300 LED PC PS4 MAC Uyumlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Trendyol
ASUS ROG Strix Fusion 300 LED PC PS4 MAC Uyumlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HyperX Cloud Silver:

Kingston HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kulaklığı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Size deneyimlerimi sunacağım.
Kulaklığın ses kalitesi gerçekten çok iyi. CS:GO gibi kulaklığın önemli olduğu oyunlarda adamların nereden geldiği rahatlıkla duyuluyor.
Müzik dinlerken de güzel bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim.
Dayanıklılık konusunda ise bu 4 ay boyunca kulaklığı 2 kez düşürdüm.Kulaklıkta hiçbir sorun olmadı.
Kulaklığın pedleri çok rahat ama deri olduğu için benim gibi oyun oynarken çok terliyorsanız kulaklarınız terliyor.
Mikrofonun ses kalitesi güzel ve çıkartılabiliyor oluşu çok iyi bir özellik.Mikrofonu kıvırmadan,kulaklığı çıkarmadan yemek yiyebiliyorum

Son düzenleme: