lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar alınır mı? İncehesap'ta indirme girdi. ASUS ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar hangisi sizce? Razer Blackshark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2024
Arkadaşlar alınır mı? İncehesap'ta indirme girdi. ASUS ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar hangisi sizce? Razer Blackshark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 18 Ekim 2024 #2 lensi dedi: Arkadaşlar alınır mı? İncehesap'ta indirme girdi. ASUS ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar hangisi sizce? Razer Blackshark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... ASUS'un kulaklığı alınır. Hangi marka olursa olsun bir süre sonra mikrofon mekanizması gevşiyor.
lensi dedi: Arkadaşlar alınır mı? İncehesap'ta indirme girdi. ASUS ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar hangisi sizce? Razer Blackshark V2 X RZ04-03240100-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... ASUS'un kulaklığı alınır. Hangi marka olursa olsun bir süre sonra mikrofon mekanizması gevşiyor.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #3 Spil3xx dedi: ASUS'un kulaklığı alınır. Hangi marka olursa olsun bir süre sonra mikrofon mekanizması gevşiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani demek istediğinizi anlamadım bende ASUS'u düşünüyorum ama.
Spil3xx dedi: ASUS'un kulaklığı alınır. Hangi marka olursa olsun bir süre sonra mikrofon mekanizması gevşiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani demek istediğinizi anlamadım bende ASUS'u düşünüyorum ama.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 18 Ekim 2024 #4 lensi dedi: Nasıl yani demek istediğinizi anlamadım bende ASUS'u düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben Razer kulaklığı tam incelememişim. Önceki dediğimi boş verin. ASUS alınır bu fiyata
lensi dedi: Nasıl yani demek istediğinizi anlamadım bende ASUS'u düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben Razer kulaklığı tam incelememişim. Önceki dediğimi boş verin. ASUS alınır bu fiyata
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #5 @L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı. Son düzenleme: 18 Ekim 2024
@L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 18 Ekim 2024 #6 lensi dedi: @L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
lensi dedi: @L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.736 Makaleler 11 Çözümler 23 19 Ekim 2024 #7 lensi dedi: @L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Ben memnunum hocam müzik ve oyun da gayet iyi ses seviyesi kalitesi çok iyi.
lensi dedi: @L0rrec hocam sizin incelemeniz var siz ne düşünüyorsunuz, Şu an oyundayım oyun bitince incelemeyi detaylı inceliyceğim. Siparş etim bakalım hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Ben memnunum hocam müzik ve oyun da gayet iyi ses seviyesi kalitesi çok iyi.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #8 L0rrec dedi: Ben memnunum hocam müzik ve oyun da gayet iyi ses seviyesi kalitesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, az çok ASUS ROG'un kalitesini biliyorum.
L0rrec dedi: Ben memnunum hocam müzik ve oyun da gayet iyi ses seviyesi kalitesi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, az çok ASUS ROG'un kalitesini biliyorum.