ASUS ROG G15 (2022) alınır mı?

Hocam bu internet sitesindeki satıcıların yorumları çok kötü siz kimden aldınız acaba?

Hocam google da sadece kötü yorumlar var hangi şirkete bakarsanız aynısını görüceksiniz. Alacağınız firmanın güvenilir bir site üzerinden verdiği ilandan alın (amazon,trendyol vs) ve mümkünse son zamanlarda yapılan yorumları dikkate alın.

Hocam kendi sitelerinde stokta yok gözüküyor trendyolda da zaten stokda yok durumda

G713 lerde Türkiyede 6900x/Rtx3080 li versiyonlar var e fiyatları 50k+

Hayırlı olsun. Alacak arkadaşlara da bu konu üzerinden söyleyeyim altına bir de soğutucu alın derim. Ben altına Zalman NS2000 aldım onun ile kullanıyorum.

Hocam memnun musunuz Zalman'dan, fan sesi nasıl, soğutucuyu prizemi takıyorsunuz?
Bir de çok fanlı Frisby, Rampage var 300 lira civarlarında yoksa tek fanlı Zalman mı mantıklı olur?

Hocam bu internet sitesindeki satıcıların yorumları çok kötü siz kimden aldınız acaba?

Hocam bende de 267 olan model var Teknorya'dan almıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Bende fanı @Artoria Pendragon hocamın tavsiyesiyle aldım memnunum. Sesini duymuyorum soğutma performansından pek emin değilim başından beri takılı ayrıca kablosunu bilgisayara takıyorum. İki tane USB girişi var birini bağlayınca sadece fan diğerini bağlayınca USB girişleri de çalışıyor. Ama kablo çok kısa haricinde de sorunu yok.

Ben de bunu merak ediyorum hâlâ cevabını bulamadım 265 266 267 arasındaki farklar nedir aralarında 1 2k fiyat farkı oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…