Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #1 Merhaba 2.el bir sistem topladim ondeki LED șerit ara sıra calisiyor ara sıra calismiyor renkide degisemiyorum. Armoury cratered gözükmüyor sorun ne olabilir? Kasa modeli G15CF.
Merhaba 2.el bir sistem topladim ondeki LED șerit ara sıra calisiyor ara sıra calismiyor renkide degisemiyorum. Armoury cratered gözükmüyor sorun ne olabilir? Kasa modeli G15CF.
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 10 Nisan 2025 #2 hocam kasanızda rgb kontrolcü olması lazım eğer yoksa istediğiniz şekilde rgbleri düzenleyemezsiniz Artı 0 Eksi
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #3 NirvanaDijital dedi: Hocam kasanızda RGB kontrolcü olması lazım eğer yoksa istediğiniz şekilde RGB'leri düzenleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neye benziyor hocam RGB kontrolcusu? Artı 0 Eksi
NirvanaDijital dedi: Hocam kasanızda RGB kontrolcü olması lazım eğer yoksa istediğiniz şekilde RGB'leri düzenleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neye benziyor hocam RGB kontrolcusu?
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 10 Nisan 2025 #4 Hocam kasada küçük bir kutu olur rgbler tek kontrolcüye bağlanır. oradan kumanda yada program üzerinden yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam kasada küçük bir kutu olur rgbler tek kontrolcüye bağlanır. oradan kumanda yada program üzerinden yapabilirsiniz.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #5 NirvanaDijital dedi: Hocam kasada küçük bir kutu olur RGB'ler tek kontrolcüye bağlanır. Oradan kumanda ya da program üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa modeline baktınızmı, bu kasada öyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
NirvanaDijital dedi: Hocam kasada küçük bir kutu olur RGB'ler tek kontrolcüye bağlanır. Oradan kumanda ya da program üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kasa modeline baktınızmı, bu kasada öyle bir şey yok.
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 10 Nisan 2025 #6 Hocam MyAsus üzerinden bir bakın ve anakart modeli nedir Artı 0 Eksi
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #7 NirvanaDijital dedi: Hocam MyAsus üzerinden bir bakın ve anakart modeli nedir Genişletmek için tıkla... gigabyte a320h Artı 0 Eksi
NirvanaDijital dedi: Hocam MyAsus üzerinden bir bakın ve anakart modeli nedir Genişletmek için tıkla... gigabyte a320h
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 10 Nisan 2025 #8 Hocam kendi otomatik çalışıyor değil mi rgbler Artı 0 Eksi
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 10 Nisan 2025 #9 NirvanaDijital dedi: Hocam kendi otomatik çalışıyor değil mi RGB'ler. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleydi şimdi hiç çalışmıyor neden bilmiyorum. Artı 0 Eksi
NirvanaDijital dedi: Hocam kendi otomatik çalışıyor değil mi RGB'ler. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleydi şimdi hiç çalışmıyor neden bilmiyorum.
NirvanaDijital Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Medya Ajansı 10 Nisan 2025 #10 Kasa içerisinden güç girişine bakın rgbnin belki çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi