Bu genelde monitörlerde sıkça görülüyor maalesef, garantiden olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum çünkü siyah renkte ışık sızması garanti dahilinde bir sorun olarak görülmüyor.Hele ki Asus'un garantisi ise hiç olumlu sonuç alacağınızı düşünmeyin monitör boşu boşuna uzun bir yolculuğa çıkmış olur.Herkese selam, aldığım laptop geçenlerde elime ulaştı ve bugün ekran testini yaparken IPS glow sorunu olduğunu gördüm. Eski cihazımda neredeyse hiç olmadığı için biraz rahatsız etti açıkçası. Sizce garantiye göndermeye değer mi?
Eki Görüntüle 1817238
Herkese selam, aldığım laptop geçenlerde elime ulaştı ve bugün ekran testini yaparken IPS glow sorunu olduğunu gördüm. Eski cihazımda neredeyse hiç olmadığı için biraz rahatsız etti açıkçası. Sizce garantiye göndermeye değer mi?
Eki Görüntüle 1817238
Dostum fotoğraftan biraz fazla ışık sızması olduğu gözüküyor. Yakından bakınca da böyle mi? Ben de yeni aldığım Acer laptopumda bu sıkıntıyı yaşıyorum üstten çok küçük 2 noktadan ışık sızıyor. Ben de kararsız kaldım.
Gözünle göremiyorsan göndermeye gerek yok telefon kamerasında fazla gözükmüş olabilir.
Gözle görebiliyorsan ve seni rahatsız ediyorsa gönderebilirsin.
O her monitorde olur.Herkese selam, aldığım laptop geçenlerde elime ulaştı ve bugün ekran testini yaparken IPS glow sorunu olduğunu gördüm. Eski cihazımda neredeyse hiç olmadığı için biraz rahatsız etti açıkçası. Sizce garantiye göndermeye değer mi?
Eki Görüntüle 1817238
Her monitörde olmuyor ben şimdiye kadar bir defa denk geldim o da kendi monitörüm değildi. Üretim hatası aslında ama makul düzeyde ise pek takmıyorlar.O her monitorde olur.
IPS glow ciplak gozle kolayca anlasilan bir sey degil ki. Benim ekranimda da var gunluk kullanimda fark bile etmiyorsun.Her monitörde olmuyor ben şimdiye kadar bir defa denk geldim o da kendi monitörüm değildi. Üretim hatası aslında ama makul düzeyde ise pek takmıyorlar.
Isik sizmasiyla IPS Glow ayni sey degil ki.Bu genelde monitörlerde sıkça görülüyor maalesef, garantiden olumlu sonuç alacağınızı sanmıyorum çünkü siyah renkte ışık sızması garanti dahilinde bir sorun olarak görülmüyor.Hele ki Asus'un garantisi ise hiç olumlu sonuç alacağınızı düşünmeyin monitör boşu boşuna uzun bir yolculuğa çıkmış olur.
Doğru evet sonradan anladım, IPS panellerin hepsinde var sanırım bu olay, sırf bu yüzden VA panel aldım onda da ghosting başa bela oluyor bu defa.IPS glow ciplak gozle kolayca anlasilan bir sey degil ki. Benim ekranimda da var gunluk kullanimda fark bile etmiyorsun.
Isik sizmasiyla IPS Glow ayni sey degil ki.
ikisi arasındaki farkı nasıl anlayabilirim ?IPS glow ciplak gozle kolayca anlasilan bir sey degil ki. Benim ekranimda da var gunluk kullanimda fark bile etmiyorsun.
Isik sizmasiyla IPS Glow ayni sey degil ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.