ASUS ROG G16 vs Acer Nitro 5

Hocam kaçırdığınız nokta bu aletler ısınıyor ve bu da laptop’a zamanla zarar veriyor. Eğer ortada böyle bir problem olmasaydı o zaman niye ROG alalım niye MSİ Vector alalım biz keriz miyiz? Kalite olmadan iyi soğutma olmadan o laptop iyi bir laptop değildir. Yoksa o fiyatlara 4070’li Monster’lar mevcut ki Nitro 5 ile aralarında çok fark yok.

Bu soğutmayı da 500 küsür liralık fanlarla kökten çözemezsiniz tasarımsal bir mevzu.

Haklısınız hocam güçlü bir işlemciye ve gpu'ya sahip bir laptop'da soğutma faktörü işlemci kadar önemli. O püskürtmeyi sağlam yapacak :)

Haklısınız hocam güçlü bir işlemciye ve gpu'ya sahip bir laptop'da soğutma faktörü işlemci kadar önemli. O püskürtmeyi sağlam yapacak :)

Kesinlikle :) Selamlar 🖖

Hocam ısınmayan modeller var daha ucuza ve 20 30k Max 5° için değmez.

Ben ucuza ısınmayan bir model göremedim. Bütçe düşükse el mahkum ama öbür türlü değer mi değmez mi ROG kullanıcılarına sor, anca öyle anlayabilirsin yoksa zor.

Bence daha tartışmamıza gerek yok bu karşılaşmanın açık ara galibi Asus ROG STRIX G16.

Son düzenleme:
Kesinlikle :) selamlar 🖖

Ben ucuza ısınmayan bir model göremedim. Bütçe düşükse el mahkum ama öbür türlü değer mi değmez mi ROG kullanıcılarına sor, anca öyle anlayabilirsin yoksa zor.

Bence daha tartışmamıza gerek yok bu karşılaşmanın açık ara galibi ASUS ROG STRIX g16.

Hocam ROG kullanıcısıyım zaten ama 10k fiyat farkına değmez Acer inanılmaz ısınan bir cihaz değil.

Hocam ROG kullanıcısıyım zaten ama 10k fiyat farkına değmez Acer inanılmaz ısınan bir cihaz değil.

Onun yerine 4060 laptop alsın.

Onun yerine 4060 laptop alsın.

Aklım almıyor üst seviye bir cihaz ile giriş-orta seviyesindeki bir cihazı karşılaştırıp önermemeni.

Daha uzatmayacağım, “Nitro 5” ile ilgili hangi konular açılmış 2 dakika göz gezdirseniz anlardınız.

4050 için çok pahalı. 14500hx'li victus'lar da güzel seçenek olabilir. Nitro 5 sesli çalışıyor.

Hocam ama 20k fark varsa değmez şimdi.

Hocam hevesinizi kırmam istemem ama şu kıyaslamaya bakın
Aklım almıyor üst seviye bir cihaz ile giriş-orta seviyesindeki bir cihazı karşılaştırıp önermemeni.

Daha uzatmayacağım, “Nitro 5” ile ilgili hangi konular açılmış 2 dakika göz gezdirseniz anlardınız.

Hocam haklısınız Nitro 5 ile ilgili ben de videolar gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı