ASUS ROG G17 cihazda ekran kartı devre dışı kaldı

barex52

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS ROG G17 cihazımda boşta iken ekran kartı devre dışı kalıyor oyun oynarken problem yaşamıyorum ancak bilgisayar boşta iken dizi film izlerken zorlanıyor. Resmen fanlar çalışıyor vs. sağ tık yaptığımda bile yenile ekranı bile geç geliyor. Daha 1 aylık bir cihaz bu. Ekran kartı, sürücüler, Windows her şey güncel bu problemi neden yaşıyorum sizce?

Laptoplarda oyun gibi yüklü grafik gereksinimi olmayan durumlarda dahili grafik kartını kullanır çünkü harici ekran kartı çok güç kullanır. Ama eğer yorgan üstünde falan tutmazsan fanlar ses çıkartmaz. Eğer çok uzun zamandır fanları temizlemediysen temizlik öneririm. Eğer hep harici ekran kartını kullanmak istersen de nvidia kontrol paneli üzerinden ayarlayabiliyorsun.

Eco moduna aldiysaniz ekran kartını hiç kullanmaz hocam eger optimize modda kullaniyorsaniz bostayken ekran kartini komple kapatir ama oyuna vs girerken acar surekli acik olmasini istiyorsaniz Ultimate moduna almanizi öneririm standart moddada aynisi olabilir ama bir deneyin.

Hocam bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu yani sağ tık yapıyorum yenile ekranı bile geç geliyor

Hocam o ayarları yaptığım programı sildim ben gereksiz diye muhtemelen onunla ilgili bir problem tekrar yükleyip deneyeceğim

Armored crate her ASUS bilgisayarda gerekli bir şey hocam yoksa bilgisayarinizi tam kapasite kullanamayabilirsiniz ister renk ayarlari olsun ister ekran ayarlari olsun ister Aura Sync birçok ayar var GPU modlarina gecmek icinde o uygulamaya ihtiyaciniz var bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…