Merhabalar. Asus ROG G17 712LWS laptopu 18600 TL'ye aldım. İçinde i7-10875H, RTX2070 Super, 512 GB SSD ve 16 GB RAM var.
Aldıktan hemen sonra Hepsiburada MSI GE75 Raider'ı 18200 TL'ye indirdi. Aralarındaki tek donanım farkı panel. MSI'da 240 Hz "IPS seviyesinde" dedikleri TN panel var. Asus'ta ise 144 Hz IPS panel mevcut. Ha bir de MSI'da ekstra 1 TB HDD mevcut. Yani MSI 700 TL civarında daha ucuza gelecek diyebiliriz.
Sizce MSI'ın IPS seviyesinde dediği TN ekran gerçekten öyle midir? FPS oyunları oynayan biri değilim kesinlikle. Ama IPS ile arasında pek fark olmayacaksa 700 TL daha ucuza almış olacağım. ASUS'u iptal edip MSI'ı almalı mıyım? Ne dersiniz?
Bunları mı diyorsunuz? Bence değmez. İptal edecekseniz aldığınız yerdeki G17'yi iptal edip attığım Trendyol'daki linkten alın.
Malzeme kalitesi ve soğutma olarak Strix daha üstün, 240Hz ile 144hz arasında fark var ama dediğim gibi bence malzeme kalitesi/soğutmadan kısmaya değmez.
Satıcı aynı. Ben kendi sitelerinden aldım. Şirket üzerine alıyorum, Trendyol ve Amazon kurumsal fatura kesmiyor maalesef. Amazon'dan defalarca fırsat kaçırdım bu yüzden. Trendyol satıcıya para veriyor daha ucuza satması için reklam bütçesinden. O yüzden bu kadar ucuz. Şirkete alarak KDV'den düşüyorum. 15500 TL'ye aldım gibi düşünebilirsiniz.
Satıcı aynı. Ben kendi sitelerinden aldım. Şirket üzerine alıyorum, Trendyol ve Amazon kurumsal fatura kesmiyor maalesef. Amazon'dan defalarca fırsat kaçırdım bu yüzden. Trendyol satıcıya para veriyor daha ucuza satması için reklam bütçesinden. O yüzden bu kadar ucuz. Şirkete alarak KDV'den düşüyorum. 15500 TL'ye aldım gibi düşünebilirsiniz.
Merhaba, hayırlı olsun. Cihazınız ulaştı mı size? Benimki yarın teslim edilecek gözüküyor şu anda, merakla bekliyoruz. ASUS'ta çok güzel cihaz alınacak iki cihaz bunlar zaten bir tek. Düşünmeye gerek yok cihazınızı teslim alıp güle güle kullanın. ASUS'un ekranda bir sorun çıkmazsa ekran kalitesi gayet iyi düşünmeye gerek yok. Zamanla RAM ve disk upgrade i yaparsınız onlar sorun değil. Ama asusta da işlemci 90 derecelerde izleyecektir. Asusta da msi da da bu sıcaklık soğutma işleri çok yakın birbirine 1-2 derece oynar. En güzeli undervolt yapmak işlemciyi biraz daha serin kullanmak. Msi ve asus gibi cihazların biosları buna müsade etmekte, öneririm.
Bunları mı diyorsunuz? Bence değmez. İptal edecekseniz aldığınız yerdeki G17'yi iptal edip attığım Trendyol'daki linkten alın.
Malzeme kalitesi ve soğutma olarak Strix daha üstün, 240Hz ile 144hz arasında fark var ama dediğim gibi bence malzeme kalitesi/soğutmadan kısmaya değmez.
MSI GE75 RAIDER 10SFS-293XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD, Core i7-10875H, 16GB RAM, 512GB SSD, 1TB HDD, RTX2070 SUPER 8GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bunu aldım satıcısı amazondu o zaman prime 5 stok vardı sizin modeki 19430 civarına görmüştüm ancak bütçemin üstüydü ben aslında monster tulpar t7 v19.7 alacaktım 32 gb 1tb olarak ama taksitli fiyatı vade farkı ile bu civarlara çıkıyordu amazon vadesiz yapınca hemen msiyi aldım stok da az oldugu için umarım memnun kalırım
Hayırlı olsun güzel tercih. Ben çoklu karttan çekeceğim için Amazon'dan alamadım. Herhangi bir sorunda Amazon Prime'ın iade şartları çok güzel hiç sorgulamıyorlar sorun yaşamadan iade yapıp bakiye yükletip tekrar cihazda alabiliyorsunuz. Umarız sorunsuz olur güzel günlerde kullanın. Benim cihazla pek farkı yok ileride disk RAM takviye edersiniz zaten. Monsterla msi kıyaslanmaz bile çok doğru tercih olmuş.