ASUS ROG G17 klavye tuşları soyuldu

Birkaç gün önce Asus'u aradım. Klavye soyulması garantiye dahil değil 1100TL klavye 250TL de servis ücreti vererek tamir edebilirsiniz dediler. Kabul etmedim o kadar para ödemeyi. Daha 7 aylık bilgisayarın klavyesi leş gibi oldu. Resimdekine göre çok daha kötü durumda şu an. Tüketici hakem heyetine başvurursam sonuç çıkar mı?

1350 TL pahalıymış, bende de aynı sorun var biraz daha dikkat ederek kullanacağım. Klavyenizin durumunu atabilir misiniz?

Şu an bu şekilde gittikçe de kötüleşiyor. Alt Tab Shift tuşlarının yarısı gitti, Esc ve Q da o yolda ilerliyor. Tuşların aralarında da ufak soyulmalar var. Boşluk tuşunun solunun altında ve Esc'nin etrafı silince geçmiyor soyuldu yani.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 4 tuşta 3060'lı sisteme o kadar para ver klavyesi kronik hatalı olsun gerçekten çok sinir bozucu bir durum böyle olacağını bilseydim hep ek klavye ile kullanırdım.

G17 vardı , model yükselteyim dedim , G15 , 2 TB SSD ve 32 GB ram , 3050 Tİ aldım yaklaşık 8 ay falan olmuştur. Klavyede 1 ve 2 tuşlarını kendi hatam sonucu yerinden çıkardım , Asus yetkili servise gönderdim , klavye değişti geldi . Tabi ödemede yaptım 2 bin TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Şu an değişen klavye max 3 ay olmuştur aynı sorun bende de oluşmaya başladı . Harici klavye kullanacaksam zaten masaüstü pc yi kullanırım , Laptop rahat diye , kullanıyoruz. Tekrar mı klavye değiştireceğiz yani Fazla basılan tuşlarda var sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…